Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, artista a atins performante remarcabile. Are fani peste tot în lume, iar astăzi a venit în platoul Știrilor Kanal D cu o piesă de suflet, dar și cel mai recent proiect al său, a spus Cristina Dorobanțu.

Cristina Dorobanțu: De abia te-ai întors din Dubai!

„Da! Doamne, m-am trezit atât de greu azi-dimineață”, a spus Iuliana Beregoi.

Cristina Dorobanțu: Chef, energie, multă muncă...

„Da, abia aștept! Vine lansarea albumului, tot se apropie. Am fost cu treabă chiar și în Dubai. Nu am fost în vacanță, că nu aveam timp de vacanță în ultima vreme. Ne-am întors în România, la fel, cu treabă, foarte multă treabă, dar eu mă simt bine. Îmi place că n-am timp liber”, a afirmat Iuliana Beregoi.

Citește și: VIDEO- „The Motans”, surprize pentru fani. În anul 2024, trupa va lansa un nou album

Când se va lansa albumul Iulianei Beregoi

Cristina Dorobanțu: În mai puțin de o lună este lansarea viitorului tău album...

„În mai puțin de o săptămână... în mai puțin de două săptămâni, pardon. Nu am zis asta până acum nicăieri fiindcă voiam să fac anunțul astăzi.

Vreau să vă zic oficial că lansarea albumului se face pe 27 mai. Într-o săptămână și câteva zile o să fie lansarea oficială pe digitale (n.r. platforme digitale) și pe 8 iunie o sa fie marea lansare la Arenele Romane, la concert, unde o să vină toată lumea. Acolo o să fie de fapt lansarea, cu oamenii care sunt alături de mine și care o să vină acolo”, a precizat Iuliana Beregoi.

Cristina Dorobanțu: Povestește-mi puțin cum a fost în Dubai!

„A fost foarte cald! În primul rând, în Dubai a fost foarte cald, dar a fost foarte frumos. N-am avut timp nici măcăr o oră să stăm în pat, să ne relaxăm puțin. În schimb, am avut minim o oră pe zi să stăm la piscină puțin. Am filmat pentru foarte multe piese din album, practic pentru toate câte un clip. Astăzi se lansează primul clip, pe care l-am filmat în România. Celelalte se lansează după lansarea oficială”, a spus Iuliana Beregoi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Îmi poți dezvălui câteva nume? Cine va urca alături de tine pe scenă?

„Iuliana Beregoi o să urce pe scenă, pe 8 iunie la Arenele Romane (n.r. râde). Nu pot să vă zic despre invitații speciali, dar foarte curând o să vă dați singur seama despre cine e vorba fiindcă înainte de concert o să am o lansare a unei piese foarte speciale pentru mine, alături de un om pe care îl știu de foarte mult timp și cu care am decis să facem acum o colaborare.

O să vină și el alături de noi la Arene. O să vină și sora mea, Ana Beregoi, și mulți alți invitați speciali, dar trebuie să veniți neapărat pe 8 iunie la Arenele Romane”, a răspuns Iuliana Beregoi.

Cristina Dorobanțu: Iuliana, înainte de a merge mai departe, aș vrea să ascultăm un fragment din piesa care dă și titlul albumului taă, „Pas cu pas”.

Cristina Dorobanțu: Generația Z, prietenii tăi cum îi numești tu, sunt cei care nu renunță la visurile lor.

„Doamne, e pentru prima dată când cineva nu mă întreabă și știe. Exact! Care au încredere în ei, trec foarte ușor peste orice obstacol, sunt puternici”, a precizat Iuliana Beregoi.

Cristina Dorobanțu: Și tu îi admiri pentru asta.

„Îi admir foarte mult și sunt alături de ei și îi susțin în tot ceea ce fac și îi susțin să aibă încredere în visurile lor”, a completat Iuliana Beregoi.

Începutul Iulianei Beregoi a fost unul dificil

Cristina Dorobanțu: Ție ți-a fost greu să ajungi unde esti astăzi?

„Nu mi-a fost ușor. Da, a fost greu, dar a fost un drum foarte frumos care continuă și... nu știu... mă bucur de greutatea asta, știi? E foarte interesant, cu toate că la început a fost mai greu fiindcă erau foarte mulți oameni care nu mă susțineau, mă descurajau. Sunt și acum, nu pot să zic că am scăpat de ei, dar trec mult mai ușor peste oamenii aștia, peste ce zic ei. E mult mai simplu acum, m-am obișnuit”, a spus Iuliana Beregoi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Iuliana Beregoi, exemplu pentru sora ei

Cristina Dorobanțu: Iuliana, care este piesa te preferată din noul album? Ai vreuna?

„Da! Am mai multe... dar una care îmi place mie cel mai mult, sincer, este, cel mai probabil, „Regele dramei”. Se numea „Karma”, ca să faceți legătura. „Regele dramei”, „Karma”... e o chestie care încă nu e lansată, dar o să auziți cu toții pe 27, când se lansează albumul. Cred că ea îmi place cel mai mult. E cea mai funny, ca să-i zic așa”, a mărturisit Iuliana Beregoi.

Cum reușește Iuliana Beregoi să se împartă între viața profesională și cea personală?

Cristina Dorobanțu: Cum te împarți între carieră și viața personală?

„Eu sunt foarte deschisă cu oamenii care mă urmăresc și viața personală, cumva, sincer... o mare parte din ea e pe internet și nu mă deranjează. Nu mă deranjează, dar am timp să mă împart. Adică am timp și pentru familie, să stau cu familia mea, am timp să stau cu oamenii din jurul meu, cu prietenii. Am timp și pentru treabă, cea mai importantă este treaba acum fiindcă oamenii apropiați nu o să plece de lângă tine... dacă sunt sinceri”, a răspuns Iuliana Beregoi.

Cristina Dorobanțu: Așa e! 13 iulie, ziua ta! Ești rac! Cum vei petrece?

„Încă nu m-am gândit, sincer! Încă nu m-am gândit, dar anul ăsta vreau să-mi fac ziua și mai înainte, pe 8 iunie la Arene. Deja primul cadou de ziua mea l-am primit, de la ai mei. Pot să zic că ziua mea deja se apropie, cu toate că mai e o grămadă până atunci. Mă mai gândesc. Vreau să fac ceva drăguț anul ăsta. Nu vreau ceva foarte mare, dar vreau ceva drăguț. În orice caz, știu că după ziua mea, după două zile cred, o să merg în America. Sunt foarte fericită. Am o surpriză acolo și o să vedeți și voi. E ceva foarte tare. Oricum, anul ăsta sunt plină de evenimente, surprize”, a declarat Iuliana Beregoi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si