„Printre cei care se trezesc înaintea tuturor sunt și oamenii care vor să le îndulcească altora viețile, la propriu. Mai departe, îi aflăm povestea lui Elian, un tânăr cofetar care pune la cuptor, în fiecare zi, sute de prăjituri pentru tot atâția români pofticioși care așteaptă la coadă”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Povestea lui Elian, cofetarul care îi îndulcește pe români

„Bună dimineața, pofticioșilor! Wow, câți ați venit, vă mulțumim frumos”, a spus cofetarul.

În minutul care a trecut, ați văzut dimineața lui Elian, cunoscut în online drept cofetarul de la gemuleț. Am filmat la el într-o dimineață de duminică, pentru că în weekend vin oameni de peste tot să guste dulciurile celebre. Dar agitația începe cu mult înainte ca primul om să se pună la coadă.

Citește și: VIDEO- Trec prin foc pentru o altă viață. Pompierii români salvează vieți în fiecare zi

Elian, Marius și mamele lor se trezesc la 4, pentru ca la 5 să fie deja la laborator.

„- Deci eu fac roll-urile acum, mamele fac brioșe calde, vrem să le servim calde”, a explicat Elian.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Gemulețul se deschide la 9, dar primii pofticioși au ajuns de la 7.

Brioșele au intrat la cuptor, biscuiții cu ciocolată sunt gata umpluți, așa că prindem un moment de respiro să-l întrebăm pe Elian cum a început totul.

Tot ce lucrau, postau pe TikTok. Acolo s-au făcut cunoscuți, până ce casa n-a mai fost casă de atâtea comenzi. Mica lor afacere de apartament s-a dezvoltat într-un laborator serios, inițial doar pentru comenzi.

Timpul trece, iar gemulețul se deschide negreșit la 9. Sunt aproape 100 de oameni, dar nu e o surpriză. La fel e mereu în weekend, și ca întotdeauna, Elian nu-i lasă să aștepte.

Elian nu ne-a spus doar povestea lui, ci și pe-a altor câteva sute de mii de români care au avut curaj și au pornit în aventura vieții lor, o mică afacere de familie. România le-a dat speranțe și adesea le-a pus piedici, ca un părinte prea dur pentru un copil care nu știe de unde s-o apuce. Dar România e acasă și aici vor să dovedească, încă o dată, că se poate.
„La mulți ani, România, la mulți ani pofticioșilor”, a transmis Elian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si