„După problemele privind siguranța în școli, un nou scandal iese la iveală, de data aceasta într-o grădiniță. Doi copii de numai 3 ani au plecat de sub ochii educatoarei și s-au plimbat prin oraș zeci de minute. O trecătoare a observat întâmplător că cei mici sunt nesupravegheați și a sunat la 112. Polițiștii au decis să amendeze grădinița cu 10 mii de lei”, a transmis Christian Sabbagh.

Copii de 3 ani, găsiți singuri în oraș

„Copiii erau supravegheați, însă, la o clipă de neatenție, oricând se poate întâmpla”, a spus directoarea grădiniței cu pricina.
O declarație care stârnește nedumerire, ca să nu spunem revoltă. Părinții își știau copiii la grădiniță, supravegheați de educatoare. Chiar și așa, doi dintre aceștia au ieșit din clasă, au părăsit clădirea, s-au plimbat, prin oraș, un kilometru și jumătate și au traversat un bulevard aglomerat. Toate acestea la numai 3 ani, la o vârstă la care nu înțeleg cu adevărat pericolele reprezentate de trafic, de pildă. Polițiștii care i-au găsit după ce au fost sesizați de o trecătoare au decis să amendeze grădinița cu 10 mii de lei.

Citește și: VIDEO- Electrostimularea, metoda revoluționară de slăbit. Ce presupune această procedură?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„În urma acestei întâmplări absolut nefericite care a avut loc la grădinița noastră, pot să vă spun că am convocat de urgență consiliul de administrație în care s-a luat decizia înființării unei comisii de disciplină și cadrele care au dat dovadă de o oarecare neglijență vor fi audiate”, a adăugat directoarea grădiniței.
Și reprezentanții Inspectoratului Școlar urmăresc ancheta de la grădiniță.
„Vor lucra nu numai pe sancțiune, ci și pe prevenție.

ca asemenea situații să nu mai fie identificate, să nu mai fie posibile”, a transmis ISJ Vaslui.
În funcție de rezultatele anchetei interne, educatoarea ar putea fi trasă la răspundere. Cel mai probabil vorbim de o mustrare sau o penalizare salarială.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si