"Educatoarea de 24 de ani înregistrată în timp ce țipa și lovea copiii pe care îi avea în grijă a fost pusă astăzi sub control judiciar. După ce săptămâna aceasta au avut loc audieri atât cu părinții care și-au dus acolo, anchetatorii bănuiesc și alți angajați ai centrului că s-ar fi comportat la fel cu cei mici", a transmis Cristian Sabbagh.

Educatoarea bătăușă a fost lăsată în libertate?

După ce și-a petrecut o noapte în arest, educatoarea de la grădinița fantomă din Popești Leordeni, acuzată de mai mulți părinți că jignea și umilea copiii, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Femeia este bănuită de săvârșirea a 10 infracțiuni de purtare abuzivă și rele tratamente aplicate minorilor. Iar cercetările în acest caz continuă.

"Polițiștii s-au reîntors la Centrul educațional din Popești Leordeni să verifice camerele de supraveghere. În urma probelor, vor stabili dacă și alte educatoare din această grădiniță au avut un comportament necorespunzător față de copii", a transmis Alexandra Cosman, reporter Știrile Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Ăla mă umple pe mine de draci. Să vezi ce bătaie îi dau astăzi! Stănică, vezi! Și eu sunt plină de nervi. Așa am nervi de luni, din plin. De la prima oră de când am deschis ochii", țipa educatoarea la cei mici.

Pe înregistrările primite de la părinți se aud și vocile altor persoane adulte despre care se crede că ar fi tot angajați ai centrului- care le-ar fi oferit copiilor același tratament.

Activitatea centrului educațional privat a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată pentru mai multe nereguli. Firma nu deținea nici analiză de risc la securitate fizică, nici casă de marcat, deși încasa plăți în numerar. Centrul a fost amendat cu 30.000 lei de polițiștii serviciului de combatere a criminalității economice.

Citește și: VIDEO- Problemele din adăposturile de animale. Cum ar putea fi salvați maidanezii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si