„Vocea ei a intrat în toate casele, iar melodiile interpretate de ea au ajuns hituri. Ellie White știe cum să-și surprindă publicul și să aducă energie pozitivă cu fiecare piesă. Ce surprize pregătește în prag de sărbători și cum se anunță următoarea perioadă pentru artista care este și mamă doi copii, aflăm chiar de la ea”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ellie White, viață de artist

Simona Pătruleasa: Bună ziua și bine ai venit!

Ellie White: Bine te-am găsit, mulțumesc frumos de invitație!

Simona Pătruleasa: Nu pot să nu remarc în ce formă ești. Mereu ai arătat bine, dar acum parcă înflorești cu fiecare an care trece. Știu că schimbi prefixul, 30?

Ellie White: Aș vreau eu 30. 30 plus unu.

Simona Pătruleasa: Cum reușești să te menții în formă? Ce faci ca să arăți bine, mai ales că ești atât de ocupată?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ellie White: Să știi că fraza cu „age is just a number”, pentru mine a devenit, să zic, textul de căpătâi. Și nu neapărat că mă gândesc că vârsta e doar un număr, e chestia că trebuie să simți treaba asta. Să nu te simți de vârsta pe care o ai, să te simți tu tânăr, în interiorul tău. Eu nu mă simt de vârsta pe care o am și probabil că asta vedeți voi în exterior.

Simona Pătruleasa: Dar sport faci? Ești atentă la ceea ce mănânci?

Citește și: VIDEO- Rubrica „Tu Dai Moda” cu Gabriela Ghizel. Cum alegem paltonul perfect

Ellie White: Fac sport, foarte mult, foarte des, fac și yoga, mănânc sănătos. Am eliminat și zahărul din cafea momentan că din alimentație... puțin mai greu, că dacă nu poți s-o controlez peste tot mai mănânci și zahăr, dar de unde pot l-am scos. În general mănânc foarte multe fructe și legume. Evident alimentația te ajută să arăți în forma cea mai bună și dacă nu-ți ajuți corpul și cu alimentație sănătoasă, orice ai face pe lângă, cumva, se cam bat cap în cap.

Simona Pătruleasa: Ca orice artist, cu siguranță ești foarte, foarte ocupată. Spune-mi, cum te împarți între viața de mămică, ai doi copii și ești și foarte prinsă cu concertele, cu pregătirea ta. Cum te organizezi astfel încât să fii și acasă, să fii și profesional bine?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Ellie White: În prima parte a zilei am noroc că sunt copiii la școală, ceea ce este un mare plus. Mi-am și făcut programul de așa natură încât să fiu cumva disponibilă lor, adică am orele de studio destul de dimineață, îi duc pe ei la școală, mă duc acasă, mă organizez și plec la studio și pe la 15.00, când trebuie să merg să-i iau de la școală, mă duc. Plus că ne-am făcut la studio și o sală de dans pe care am făcut-o pentru Maria, că-i plăcea tare mult să danseze și așa că mă pot ajuta de treaba asta. O aduc pe ea la dans, eu mai rămân la studio, fac treaba și când plecăm spre casă, plecăm împreună. Te organizezi, n-ai ce să faci.

Continuarea materialului o puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si