„Susține că nu a vrut să omoare, dar faptele care au urmat după ce Mirela i-a călcat pragul casei, bat orice film de groază. În timp ce polițiștii au mai găsit o toporișcă în mașina bărbatului acuzat de omor, astăzi, anchetatorii au percheziționat încă o locuință suspectă. Este locul în care individul s-ar fi dus imediat după ce a scăpat de cadavru. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Filmul crimei din Dâmbovița, pus cap la cap de anchetatori

Filmul crimei care a oripilat o țară întreagă devine tot mai clar, iar cronologia faptelor este susținută de semnalul de pe telefonul ucigașului. Conform anchetatorilor, gestul de o cruzime ireală ar fi avut loc pe 6 martie, în intervalul 18-1 noaptea. După ce bărbatul a omorât-o pe Mirela în casă și i-a dezmembrat trupul, acesta s-a urcat în mașină și a condus până în zona Corbii Mari.
Aici este locul în care individul a abandonat sacii groazei, chiar pe marginea autostrăzii A1. O dată ce s-a descotorosit de cadavru, individul nu s-a întors spre domiciliului său ci, mai bine de 3 ore pare că a condus fără a avea vreo direcție. Abia spre dimineață s-a îndreptat spre o nouă destinație: casa fostei sale soacre.

Citește și: Motivul neasteptat pentru care fotbalistul Romei, Evan Ndicka, s-a prabusit pe teren. Nu a avut probleme cu inima

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aici, astăzi, anchetatorii au luat la verificat fiecare colț al locuinței din Teleorman.
Conform anchetatorilor, vizita spontană a fostei soacre ar fi avut legătura cu crearea unui alibi în noaptea crimei.

În tot acest timp, nici mama fostei soții, nici vecinii nu l-au crezut în stare de o asemenea faptă.
Cetățeanul de origine străină și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, spunând că Mirela Bîtfoi i-ar fi datorat bani, motiv pentru care ar fi lovit-o cu un obiect in mod repetat. Niciun moment însă, susține bărbatul, nu ar vrut să o omoare. Astăzi, însă, polițiștii au găsit în mașina criminalului și o toporișcă pe care acesta ar fi folosit-o în noaptea crimei.
În timp ce familia victimei cere ca bărbatul să fie acuzat de omor calificat, cu raportare la violență domestică, criminalul cere să-i fie schimbată încadrarea din omor în lovituri cauzatoare de moarte. În acest caz, pedeapsa i s-ar reduce de la 20 de ani la 12.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si