Florin Salam  și Roxana Dobre formează un cuplu excepțional și adesea ei preferă să păstreze intimitatea. Acestea fiind spuse, rareori ies în public pentru a împărtăși detalii „picante” din viața lor.

Chiar și așa, cei doi reușesc să ajungă mereu în centrul atenției prin prisma reacțiilor pe care le mai au uneori. Recent, cei doi au fost văzuți „spălându-și rufele în public”. Să fie doar o glumă? Ce s-a întâmplat între cei doi?

Citește și: Dani Mocanu, probleme de sănătate. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Florin Salam și Roxana Dobre au făcut spectacol pe stradă

O discuție mai aprinsă dintre cei doi a ajuns virală în mediul online. Roxana, Florin Salam și fetele lor au „orchestrat” un moment de excepție, certându-se în plină stradă. Cei doi au fost la un pas de a se despărți!

În drum spre casă, la un moment dat, artistul și cele două copile au coborât din mașina  condusă de Roxana și au luat-o la drum pe jos. Florin Salam a anunțat-o pe Roxana, destul de clar, că fetele vor rămâne la el și că totul între ei s-a terminat.

Citește și: VIDEO |Tzancă Uraganu cu Lambada și copiii la mall. Cum va reacționa logodnica însărcinată

Manelistul a jucat „scandalul” dintre el și Roxana Dobre foarte bine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Florin Salam: Gata, cu mine e gata! Fetele rămân la mine, eu le-am crescut.

Ori cu mine, ori cu tine, gata!

Roxana Dobre: Și așa rămâneți, pe străzi?

Florin Salam: Nu avem nici de taxi. Dar tu m-ai gonit, m-ai bătut, gata!

Citește și: Rihanna, Kim Kardashian și Jay Z intră pe lista miliardarilor Forbes, în timp ce o mare vedetă se retrage din top

Roxana Dobre: Dați-i drumul în mașină că vine ploaia pe voi. Așa vă place, teleleu?

Florin Salam:  Te rogi de mine să mă împac cu tine? Mă implori?

Roxana Dobre:  Mai dă-mi o șansă, iartă-mă!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Florin Salam: Mi-am luat copiii și am plecat, gata!

Citește și: FOTO- Tzancă Uraganu are grijă de sănătatea copiilor săi! Acesta și-a dus copiii la sala de fitness: „Pentru o viață sănătoasă, faceți mai mult sport”

Roxana Dobre: Măcar pentru ultima dată, ia copiii și urcați-vă în mașină că vine ploaia, hai! Mai dă-mi o șansă!

Florin Salam: De mila copiilor mă întorc. Mă împac cu mama voastră, luați-o în brațe”, este dialogul purtat în glumă de cei doi soți. 

@gianieugen1

 

♬ sunet original- giani

@gianieugen1

 

♬ sunet original- giani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si