„Teo Trandafir și Ilinca Vandici fac echipă la emisiunea Follow us. Show-ul va începe în curând pe Kanal D2, iar astăzi le-am invitat pentru a ne dezvălui câteva secrete din culisele viitoarei emisiuni ”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„Follow Us”, în curând, la Kanal D

Cristina Dorobanțu: Bine ați venit! Cum ați primit propunerea de a prezenta împreună emisiunea?

Teo Trandafir: Cu surprindere eu pentru că știind-o pe Ilinca de atât de mulți ani nu mă vedeam lucrând cu ea și mi-am dat seama că facem o echipă foarte, foarte bună.

Ilinca Vandici: Și eu, de asemenea, și cu mare bucurie și onoare îți dai seama pentru că o iubesc pe Teo de atâta timp. Știe toată lumea treaba asta și îți dai seama că sunt onorată pentru că, cu siguranță avem foarte multe lucruri de învățat una de la alta. Vom face cât se poate de frumos treaba asta împreună, colaborarea asta frumoasă și cred eu că va fi pe placul tuturor, dar pe placul nostru cu siguranță este și va fi pentru că avem multe lucruri frumoase.

Cristina Dorobanțu: Ce vor putea vedea telespectatorii la Follow Us?

Citește și: VIDEO- Ajutor din partea Guvernului pentru fermierii români. Ce categorie dintre aceștia vor primi mai devreme jumătate din subvenția anuală?

Teo Trandafir: O să fie un fel de magazin. Adică o să fie bucățele interesante din emisiunile îndrăgite de telespectatorii Kanal D și Kanal D 2, o să fie informații, o să fie știri fierbinți...

Ilinca Vandici: Absolut tot ce se întâmplă în țară și în străinătate în ziua respectivă, TikTok, tot ce se întâmplă și pe internet. Practic, luăm la puricat cam tot ce mișcă în lumea asta mare.

Ne oferim propria părere dar și foarte important este că așteptăm și părerea celor de acasă pentru că vom fi într-o legătură permanentă cu ei. Așteptăm părerile lor. Vom discuta despre foarte multe lucruri. Bineînțeles, că poate la un moment dat, vom și avea păreri în contradictoriu pentru că suntem diferiți, o să ne contrăm, o să ne iubim.

Cristina Dorobanțu: Va fi în direct emisiunea?

Ilinca Vandici: Da, suntem live. În curând pe Kanal D2, urmăriți-ne, Follow Us!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cristina Dorobanțu: Este prima voastră colaborare?

Teo Trandafir: Da, a noastră da. Noi ne-am mai văzut la un moment dat, dacă mai țin minte, într-un platou de televiziune și acum 20 de ani, în altă parte.

Ilinca Vandici: Da, țin minte.

Teo Trandafir: Era blondă, dacă îți poți imagina, deci blondă și pusă pe fapte mari, foarte mari.

Cristina Dorobanțu: Care a fost cel mai prețios sfat, Ilinca, pe care ți l-a dat Teo?

Citește și: VIDEO- Cum procedăm dacă suntem păcăliți de magazinele online? Sfaturile lui Horia Constantinescu, președinte ANPC

Ilinca Vandici: Mi-a dat o lecție de viață înainte de a-mi da un sfat și la un moment dat, în cariera mea și în cariera ei, atunci când drumurile noastre s-au unit, mi-a spus așa: fă ce faci extrem de bine și bucură-te de treaba asta și implică-te pentru că oricând, eu sau altcineva, suntem în spatele tău și vrem să-ți luăm locul pentru că vrem și noi să fim acolo unde ești tu și să avem ce ai tu. A fost o lecție pentru mine.

Teo Trandafir: Poate n-ai înțeles, eu sunt aici că fac ce vrei tu să faci și dacă eu pot să fac mai bine, ai încurcat-o.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cristina Dorobanțu: Așa ai spus?

Teo Trandafir: Da.

Ilinca Vandici: Și să știi că treaba asta ne-a unit. Se zice că prietenii adevărați sunt, de fapt, cei care îți spun verde în față și lucrurile pe care le greșești sau care nu merg bine sau pe care ar trebui să le schimbi la tine. Cumva asta a făcut Teo cu mine și am apreciat maxim chiar dacă în momentul respectiv am fost șocată, dar după aia am stat, m-am gândit și am apreciat-o pe Teo pentru sinceritate și pentru faptul că efectiv m-am trezit cumva la realitate. Și am zis: da, ce să vezi, așa, e are foarte mare dreptate.

Cristina Dorobanțu: Teo, un mesaj pentru cei de acasă?

Teo Trandafir: Eu zic să vă uitați, să fiți cu ochii pe canale pentru că acolo o să vedeți și când se dă drumul pentru că mai multe nu vreau să dau din casă.

Ilinca Vandici: Și să ne urmăriți că asta e important. În curând o să vă anunțăm și noi și pe rețelele de socializare și aici pe Kanal D și pe Kanal D 2, o să vă anunțăm exact când revenim în casele voastre în această formulă de excepție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si