„Furtuna Kathleen a făcut ravagii în arhipelagul britanic. Sute de curse aeriene au fost anulate, iar circulația a devenit imposibilă în zonele de coastă, din cauza valurilor uriașe. Pe aeroporturile din Marea Britanie a fost haos total, iar vântul puternic a lăsat pagube în sute de gospodării ”, a transmis Christian Sabbagh.

Furtuna Kathleen a făcut ravagii în Marea Britanie

Peste 100 de alerte de inundații și mii de oameni lăsați fără energie electrică.

Furtuna Kathleen a măturat în două zile întregul arhipelag britanic.
Sute de curse aeriene au fost anulate, iar circulația a devenit imposibilă în zonele de coastă, din cauza valurilor uriașe.
Acesta este momentul terifiant în care o aeronavă care se întorcea de la Veneția spre Dublin ratează aterizarea. Avionul reușește să atingă pista, dar este luat cu totul de rafalele de vânt care depășesc 110 kilometri pe oră.

Citește și: VIDEO-Natura s-a dezlănțuit în Polonia! Cinci oameni și-au pierdut viața, în urma unei furtuni puternice abătute asupra sudului țării

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prin clipe tensionate au trecut și acești piloți din Scoția care au efectuat o aterizare spectaculoasă pe aeroportul din Edinburgh.
În tot acest timp, cu sufletul la gură, au fost alți 5 pasageri care se aflau la bordul micului avion.
În total, peste 140 de zboruri de pe aeroporturile din Marea Britanie au fost anulate în acest weekend. Ploile torențiale au afectat însă și rutele maritime, dar și traficul feroviar și cel rutier.

În orașul Douglas, localnicii au surprins aceste imagini incredibile. Valurile uriașe par să înghită cu totul mașinile aflate pe stradă.
În Irlanda, 34.000 de oameni au rămas fără electricitate, iar in nord-vestul Scoției, rafalele au depășit chiar și 144 de kilometri pe oră.
Conform Met Office, Furtuna Kathleen s-a suprapus și cu cea mai călduroasă zi din anul acesta, în Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si