Spiritele s-au încins încă din ziua precedentă în „Casa Iubirii”, atunci când Francesca și Alexandra au avut o dispută începută înainte să ajungă în fața camerelor de filmat. Chiar dacă acele divergențe par depășite, o nouă zi le-a găsit certate pe Francesca și pe Giuly. 

Supărată că Giuly a intervenit între discuția pe care a avut cu Alexandra doar atunci când se aflau în fața camerelor, Francesca i-a spus rivalei sale că este de părere că atitudinea ei se schimbă drastic atunci când nu este filmată. 

Citește și: VIDEO Patrick și Alexandra, din ce în ce mai apropiați? Teodora spera să aibă parte de atenția lui: „Se pare că nu i-a ieșit de la inimă”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”- wowbiz.ro

Citeste si: Românul desemnat „cel mai frumos bărbat din Germania” a ieșit din închisoare. Este considerat pericol public și monitorizat permanent- antena3.ro

bogdan casa iubirii, giuly casa iubirii, francesca casa iubirii

În disputa celor două fete au intervenit și Robert și Bogdan, încercând să facă lumină și să afle de la ce a început acest scandal. 

Andreea Mantea: „De ce te-ai certat cu Francesca?”
Giuly: „N-aș vrea să vorbesc despre asta. Mi se pare foarte urât ceea ce a spus ea în vestiar.

Eu m-am dus la masă și Bogdan m-a întrebat ce părere am.”
Bogdan: „Le-am întrebat pe amândouă. Am înțeles-o pe Francesca că e o fire mai impulsivă, dar începuse să îi arunce niște reproșuri lui Giuly și nu înțelegeam cu ce scop.”
Robert: „Bogdan a spus la un moment dat că i-ai spus lui Giuly că ea ar fi una aici și una în afara emisiunii și oarecum te-ai luat și de mine indirect.”

Francesca: „Nu m-am luat de tine. I-am spus lui Giuly că sunt absolut convinsă, din ce am văzut la televizor, că aveți și alte subiecte în afară de mine. Am auzit când stăteam la masă de destul de multe ori numele meu. Asta i-am spus Giulyei, ca având în vedere că era discuția între mine și Alexandra, părerea mea ar fi mai ok să vorbiți voi subiectele voastre.”
Giuly: „Eu am altceva despre care să vorbesc, dar dacă am fost întrebată de Bogdan, mi-am spus părerea.”

Giuly, luată la rost de Francesca: „În spate de ce nu ai sărit să îi iei apărarea Alexandrei?”

Divergențele dintre Giuly și Francesca au continuat, cea de-a doua punându-i mai multe întrebări concurentei, în special legate de modul în care i-a luat apărarea Alexandrei. 

Francesca: „Poate am spus lucruri nepotrivite, nu am jignit pe nimeni. Am spus că în afara e altfel, la asta m-am referit, că afară e ok, e foarte drăguță cu mine, și aici parcă se schimbă.”
Giuly: „Cu ce ți se pare că ți-am greșit sau că te-am supărat.”
Francesca: „Mi se pare că plusezi foarte mult pe subiectul ăsta.

Ieri nu te-a întrebat doamna Andreea ce părere ai, ți-ai spus tu părerea. În spate de ce nu ai sărit să îi iei apărarea Alexandrei, cum a făcut Roberta?”
Giuly: „Am așteptat toată povestea de la început la sfârșit și am vrut să văd ce se povestește, am vrut și eu să zic că am fost și eu acolo și a fost total diferit de ce ai povestit tu.”

Citeste si: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”- kfetele.ro

Citeste si: Visul Mariei Constantin, distrus în copilărie: „Profesoara mea m-a forțat să renunț la pian”- radioimpuls.ro

Citeste si: Fiica fostului președinte Zuma se căsătorește cu un bărbat care mai are 11 soții acasă și este rege în Eswatini - antena3.ro

Citește și: „Cine vrea să vină” Cosmin și Ștefania au făcut marele anunț despre nuntă! Când va avea loc evenimentul! Emoții de nedescris pentru fanii cuplului

bogdan casa iubirii, giuly casa iubirii, francesca casa iubirii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si