"Cei doi indivizi, care ar fi dat un jaf de proporții în vila unei pretinse clarvăzătoare din Bragadiru, au fost arestați preventiv. Din păcate pentru păgubită, cei 250 de mii de lei nu au putut fi recuperați. Doar o parte din bijuterii. În fața camerelor de filmat, au spus că femeia ar fi înșelat o grămadă de oameni și de asta ar fi jefuit-o!", a transmis Cristian Sabbagh.

Harul i-a jucat feste așa zisei clarvăzătoare

Așa zisa clarvăzătoare a prevestit multe la viața ei, doar propriul necaz nu i s-a arătat în cărțile de tarot. Ori nu și-a dat seama. Căci fix la o lună după ce vorbea de o paguba financiară, avea să rămână fără averea din casa de valori, 250 de mii de lei și bijuterii de peste 50 de mii de lei.

„Poate că mi-ai luat tot ce am avut pe mine, tot ce am avut mai de preț.... nu mie trebuie să-mi fie rușine. Nu! Știu cine ești!”, a spus clarvăzătoarea.

Știa pentru că presupușii tâlhari îi bătuseră la ușă, cu o zi înainte de jaf. S-au prefăcut ca au de livrat o comanda de mâncare și i-au bătut la ușă ca să testeze terenul. Se pare că unul dintre suspecții aflase că femeia a vândut recent o garsonieră.

A doua zi aveau să dea lovitura.

Polițiștii i-au prins abia la o lună de la jaf. Însă nu au mai putut recupera tot prejudiciul. La percheziții, au găsit câteva bijuterii, 2 autoturisme, 7.000 de lei si 300 de euro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În fața anchetatorilor nu a ținut, însă, o astfel de explicație. Cei doi indivizi, unul în vârstă de 33 de ani, altul de 38, au fost arestați preventiv.

„Cel care mi-ai făcut asta să nu uiți că o să vină ziua judecății.... Niciodată să nu uiți asta!”, a spus clarvăzătoarea.

După ce a fost prădată, pretinsa clarvăzătoare și-a instalat camere de supraveghere în vila din Bragadiru.

Cei doi indivizi arestați sunt cercetați pentru furt calificat și conducerea unui vehicul cu numere false.

Citește și: VIDEO- Apar noi detalii în cazul bătrânei care și-ar fi otrăvit familia cu mercur. Nepotul femeii acuză că aceasta ar practica ritualuri satanice/ „Vă omor, nu prindeți decembrie!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si