„În această săptămână avem parte de mai multe evenimente astrale. Se formează luna plină, ceea ce ne face mai emotivi, iar planeta acțiunii, Martea, își începe tranzitul în zodia Gemeni. Vibrația săptămânii este cifra 2 și vă îndeamnă să vă conectați cu cei dragi. Începe horoscopul cu Andreea Dincă”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Horoscopul săptămânii 15- 21 iulie 2024: Emoțiile puternice pot duce la conflicte cu cei apropiați. Este important să îți păstrezi calmul și să abordezi problemele cu răbdare

Cum vor fi zodiile în această săptămână

Berbec: Aveți o săptămână solicitantă din punct de vedere mental. Așadar, e important să faceți un plan pentru odihnă și relaxare.

Taur: În această săptămână este important să închideți anumite capitole și să vă vedeți de viața voastră, să priviți către viitor.

Rac: Această săptămână poate să aducă oportunități financiare. Discutați cu persoane care vă ajută, care vă inspiră și care vă oferă sprijin de toate felurile.

Leu: Aveți o săptămână încărcată pe zona profesională. Încercaqți să nu vă bazați pe ceilalți și să aveți planuri de rezervă, mai ales în condițiile în care veți fi lăsat baltă de ceilalți.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Fecioară: Această săptămână vine cu întâlniri importante pe zona profesională. Se iau decizii care ar putea să aibă impact foarte mare pentru viitorul vostru. Aveți încredere că totul se întâmplă cum vă este mai bine.

Citește și: Horoscop azi 15 iulie 2024: Creativitatea și romantismul sunt la cote înalte. Surprindeți-vă partenerul cu un gest inedit

Balanță: Este o săptămână importantă, dar și solicitantă pentru voi, mai ales dacă urmează să susținenți o prezentare sau un examen.

Scorpion: În această săptămână puteți să primiți anumite informații în legătură cu banii, fie despre o moștenire, fie despre un partaj. Informațiile care vi vă încântă, însă știți că urmează și o parte care este mai neplăcută.

Săgetător: O săptămână cu o încurcătură emoțională extraordinară. Tocmai de aceea este indicat să nu vă grăbiți și chiar să discutați cu cei dragi despre emoțiile voastre.

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Calendar creștin ortodox 14 SEPTEMBRIE 2024. Creștinii prăznuiesc Înălțarea Sfintei Cruci. Ce este inerzis să faci cu desăvârșire în această zi- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Capricorn: La locul de muncă apar proiecte noi, care vă solicită inventivitatea.

Vărsător: O săptămână încărcată și pe sectorul iubirii, dar și pe cel financiar.

Pești: În această săptămână primiți musafiri sau aveți discuții legate de casă, familie. Important este să aveți planuri de rezervă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si