„Sunt foarte liniștit. Asta e ce am căutat... decât unde am stat până acum”, spunea Irinel Columbeanu recent, pe internet.

Irinel Columbeanu, trai din mila prietenilor la un azil. „Nu consider că e vreo decădere sau problemă... cred că așa a vrut Dumnezeu”

La 66 de ani, Irinel Columbeanu a găsit liniștea după care tânjea atât de mult într-un azil privat, departe de viața zbuciumată a Capitalei.

Același azil în care și-a trăit ultimii ani din viață tatăl lui, dar și Zina Dumitrescu.

„Nu mi-a trecut niciodată prin gând asta, dar eu nu consider că e vreo decădere sau problemă... cred că așa a vrut Dumnezeu, cu toate ce mi s-au întâmplat. A fost mai bine așa și pentru mine și pentru Monica și pentru Irina”, a mai declarat fostul milionar.

Deși pare incredibil, cel cunoscut odinioară drept milionarul de la Izvorani așteaptă cu nerăbdare să primească prima pensie, circa 2.000 de lei, dar care va veni abia luna viitoare. În rest, a rămas sărac lipit pământului. Au apus vremurile în care-și plimba iubitele mult mai tinere cu limuzina și în care nu se uita la bani când venea vorba de petreceri sau vacanțe. Acum nici măcar costurile de la azil nu și le permite.

Vorbim de aproximativ 4.000 de lei. Patronul i-a făcut și o reducere consistentă, având în vedere că-i este apropiat. Ceilalți bani vin de la prieteni, care donează lună de lună ca să acopere lipsurile. Chiar și fiica lui, Irina, l-a ajutat. Iar fostul om de afaceri are parte și de alte surprize plăcute.

„M-a vizitat fosta mea iubită, Oana! A vrut să mă ia la masă să mergem...

și-a găsit timp să vină să mă vadă”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și: VIDEO- Irinel Columbeanu a ajuns la azil! Omul de afaceri a ajuns în locul în care a stat și tatăl său: „Sper să primesc vizite"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Privind în urmă, Columbeanu spune, cu zâmbetul pe buze, că întreaga lui viață a fost ca un joc la cazino.

„Chiar și căsătoria cu Monica am considerat-o un joc la cazino. Am fost câștigător și eu și ea!”,  a mai spus Columbeanu.

Până să ajungă la sapă de lemn, Irinel Columbeanu a dus viață de huzur. Avea o vilă impunătoare în Izvorani, conturi doldora de bani, mașini scumpe și era mereu înconjurat de femei tinere.

În 2007, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 150 de milioane de euro. Un an mai târziu avea să scadă la 40. Iar în 2009, la doar 7 milioane de euro. În plus, banca avea să-i pună sechestru pe vilă din pricina datoriilor, vilă ce avea să ardă din temelii în urma unui incendiu izbucnit acolo, în 2021.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Chiar dacă a ajuns sărac lipit pământului, iar problemele de sănătate îi cam dau bătăi de cap, fostul afacerist spune că nu și-a pierdut optimismul. Iar la pasiunea pentru femei nu poate renunța prea ușor.

„Știți cum e... ochii văd, inima cere. Primesc multe mesaje, nu doar din România!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si