Președintele Klaus Iohannis devansează recepția de ziua națională a României pentru a pleca în Dubai, unde va participa la un summit despre schimbările climatice. Tot acolo, Iohannis va pune semnătura pe aderarea României la Alianța solară. Colega mea, Andra Ionescu are detali i, a transmis Cristian Sabbagh.

Iohannis ne duce în Alianța Solară

Klaus Iohannis va participa la parada militară de la Arcul de Triumf, după care va pleca direct la recepția pe care o va organiza palatul Cotroceni.

În mod normal, această recepție avea loc seara, însă a fost devansată pentru că șeful statului are zbor spre Dubai, unde va ține un discurs timp de 3 minute la Summitul ONU pentru Schimbările Climatice.

Proaspăt întors din turneul african, Iohannis va participa și la Alianța Solară, în care România va adera în data de 3 decembrie. Este vorba despre o organizație care își propune să promoveze extinderea energiei solare, a transmis Andra Ionescu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Dosarul vaccinurilor: Florin Cîțu află astăzi decizia Senatului în vederea ridicării imunității


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si