Un produs de machiaj oferă trendul sezonului în domeniul frumuseții. Este vorba despre blush, fardul cremos sau sub formă de pudră pe care toți make-up artiștii îl folosesc pentru a da tenului un efect de prospețime. Anul acesta, la modă sunt machiajele cât mai naturale, a transmis Cristina Dorobanțu.

Machiajul care redă naturalețe și prospețime

Blush-ul este produsul care nu lipsește din trusa de makeup a artiștilor în acest an.

Sub formă lichidă sau solidă, produsul este aplicat pe ten, indiferent dacă specialiștii realizează un machiaj de zi sau pentru evenimente.

,,Blush-ul aduce un plus de prospețime feței și cumva, încă de anul trecut, este indispensabil în machiaj și o să vedeți că schimbă tot'', a spus Emilia Claudia, Make-up artist. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Bichectomia, cea mai căutată procedură anul acesta. Ce presupune, de fapt, această intervenție

Emilia folosește de cele mai multe ori blush în mai multe zone ale tenului, pentru a evidenția trăsăturile feței, dar și pentru efectul fresh pe care îl oferă.

La fel de importantă este și conturarea tenului, dar și iluminarea feței, care vin să completeze look-ul final.

,,La Kim i-am făcut un machiaj mai natural, fără să îi fac no makeup makeup, se încadrează la categoria asta. Nu i-am făcut la ochi nimic, pentru că am vrut să fie accentul pe gene, să se vadă foarte bine genele, mai târziu o să adăugăm și la ochi. Blush-ul și aici e foarte important, la toate machiajele mele blush-ul e punctul central și cu genele, totul să fie natural, să curgă cumva'',

a spus Emilia Claudia, Make-up artist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si