Îndrăgitul artist latino Maluma a devenit tătic. El și iubita lui au devenit părinții unei fetițe, pe care o vor boteza Paris. Cântărețul după care suspina o bună parte din populația feminina este atât de mândru de micuța lui, încât a postat deja in mediul online primele fotografii cu bebelușul.

Maluma, tată de fetiță

Imaginile cu bebelușul au făcut deja înconjurul internetului, în doar câteva ore de la postarea lor.

Maluma a publicat imaginile cu fetița lui la scurt timp după ce aceasta a venit pe lume. Artistul, în vârstă de 30 de ani, a anunțat deja și numele bebelușului: Paris. Într-una dintre imaginile postate în online, Maluma este înfățișat în timp ce săruta fruntea iubitei sale, Susana, chiar în timp ce aceasta o ține în brațe pe fetița lor. Într-o altă imagine, Maluma își ține de mânuță copila nou-născută.
Mama copilului, Susana Gomez, deține o companie de design interior și este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. Ea nu prea a fost surprinsă în compania artistului, iar contul de socializare al acesteia este privat.

Citește și: VIDEO- Radu Andrei Tudor, un tată de nota 10: „Am învățat ce înseamnă dăruirea, iubirea și responsabilitatea”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cunoscut pentru talentul său muzical, Maluma, devenit acum pentru prima oara tată, s-a extins și în industria modei, semnând un contract de colaborare cu o casă de modă celebră. El va crea mai multe articole vestimentare, în stil elegant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si