Femeia de treizeci și cinci de ani a fost anesteziată pentru o operație de hernie, iar când și-a revenit, a avut parte de un șoc.

"- Ce s-a întâmplat după ce v-ați trezit din anestezie?

M-am trezit târziu, a spus că am o fetiță, eu am zis nu, am două fetițe. Nu înțelegea și asta am născut o fetiță a rămas șocată, impresionat, cum să am o fetiță, că eu tot ziceam ca am două, nu realiza"

Femeia spune că nu a bănuit nicio clipă că ar fi fost însărcinată.

"- Ați avut menstruație?

- Da, am avut până luna trecută

- Luați și anticoncepționale?

- Da

- Ați ajuns la spital din ce motive?

- Pentru că aveam o infiltrație, o gărcă la buric"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Cum este posibil așa ceva?

"Psihicul nostru blochează orice idee legată de faptul că aș putea fi însărcinată, de aceea se numește negarea sarcinii, dar nu se produce conștient, se produce total inconștient și fără voința noastră.

Sunt multe cazuri documentate în întreaga lume de femei care au dus sarcina până în luna a noua, uneori chiar au născut si au născut neasistat, fără să conștientizeze că sunt însărcinate"

Acum proaspăta mămică a trecut de șocul veștii primite. Este fericită și mulțumită de tratamentul primit.

"- Mulțumesc domnișoara doctor, la toți medicii, la toate asistentele și la toate infermierile că m-ați ajutat

- V-ați bucurat?

- Da, m-am bucurat

- Și soțul dumneavoastră ce a zis?

- E bucuros"

Este însă surprinzător că medicii nu au realizat faptul că au în fața lor o gravidă.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum arăta Iulia Albu în școala primară? Imagini nostalgice publicate de fashion editor- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

"Având în vedere modificările care apar din primele zile săptămâni de gestație și continuă până la sarcina la termen, adică la patruzeci de săptămâni, este foarte puțin probabil, acuma medicină nu există sută la sută, dar foarte puțin probabil că pe parcursul celor nouă luni de zile, hai și dacă nu-și dă neapărat seama și nu își pune singură diagnosticul de sarcină, dar măcar să nu suspicioneze dacă este gravidă"

Polițiștii s-au autosesizat în acest caz.

Citește și: EXCLUSIV- Cazul gravidei operată de hernie, la Târgu Jiu. Președinte Protecția Pacienților: ”Dovedește foarte clar superficialitatea cu care pacienta a fost investigată. O simplă ecografie ar fi arătat că e însărcinată”

"La data de douăzeci și trei august anul curent, polițiștii din cadrul serviciului de investigații criminale s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu"

Iar medicii sunt supuși și unei anchete interne între timp mama și copilul sunt monitorizați atent. Operația de hernie transformată dintr-o dată în operație de cezariană, n-ar fi trebuit să pună fătul în pericol.

"Din punct de vedere tehnic, orice chirurg este în stare să facă o cezariană, aici nu discutăm de faptul că nu sunt capabili, nu sunt în stare, nu cunosc, nu există, orice chirurg poat să facă o cezariană"

Surse din anchetă spun că medicii implicați în acest dosar își susțin nevinovăția și ar avea de gând să renunțe la gărzi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si