Un bărbat cu glugă și mască medicală, îmbrăcat în negru, apare pe o cameră de înregistrare de la sonerie mânuind o sabie de samurai și lovind în ușa unei locuințe pe care vroia să o jefuiască.

Imaginile înfricoșătoare au fost filmate recent în Londra, potrivit Mirror.co.uk.

Bărbatul cu glugă este văzut lovind ușa din față a casei cu o sabie de samurai, dar din fericire pentru proprietari arma se rupe în două, iar interlopul se retrage "cu coada între picioare".

Vizită la ușă cu sabia de samurai

Clipul înfiorător care a devenit viral pe rețelele de socializare arată cum bărbatul scoate calm lama sabiei din teacă, după care atacă ușa locuinței.

La început, necunoscutul, căutat acum de poliție, așteaptă să vadă dacă i se răspunde din interiorul casei.

sabie de samurai

A sunat la ușă și are sabia în teacă

 

Potrivit sursei citate, locuința vandalizată se află în Stanmore, nord-vestul Londrei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliția investighează incidentul care a fost surprins de o cameră a soneriei. În imagini se vede cum bărbatul scoate sabia samurai și o folosește cu violență asupra ușii de intrare.

Îmbrăcat în negru, cu gluga trasă peste cap, suspectul poate fi văzut scoțând sabia ornamentală din toc înainte de a sprijini cu grijă carcasa de un perete.

Înregistrările camerei Ring îl filmează așteptând la ușă și apoi luând o poziție de asalt cu sabia de peste un metru în mână.

Din nefericire pentru luptătorul stradal, sabia se rupe în două când lovește ușa

Filmarea bizară i-a lăsat pe mulți internauți uimiți. "Ce rost avea asta? Ha ha", a spus un comentator. "Ce anume a realizat omul ăsta?", a fost de acord altul.

Au existat o mulțime de comentarii ironice, în ciuda gravităţii incidentului. „Bro, a cumpărat acea sabie de samurai de la Ali Baba”, a scris un utilizator de Facebook, „Omul și-a rupt samuraiul”, a adăugat altul.

Sabia de samurai s-a rupt în două!

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane londoneze a declarat pentru The Mirror: „Suntem la curent cu două videoclipuri care au fost publicate online, care arată un bărbat în posesia unei sabie de samurai. Legenda videoclipului sugerează că a fost filmat în cartierul Stanmore. Ofițerii efectuează anchete pentru a stabili circumstanțele acestui incident”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si