„Românii care trezesc România nu sunt doar oamenii care trăiesc... pentru oameni. Ci și cei care se dedică trup și suflet necuvântătoarelor. O femeie din Giurgiu a devenit virală pe TikTok, nu doar pentru că are un număr impresionant de câini și pisici, ci și pentru că, dintr-o pensie mică, sterilizează animalele pentru a nu se înmulți pe străzi. Urmărim acum povestea Ninei cu pisici, așa cum o știu cei din online”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Nina cu pisici. Povestea eroinei necuvântătoarelor

„El e Mișu, el este Șurubel, el este Ion doi, că am doi Ioni. Ia să mai vedem. Ea este Miorlăita, că de fiecare dată când vrea să-mi spună ceva, miorlăie”, a spus Nina.
Așa arată o zi din viața Ninei, o pensionară din Comana, județul Giurgiu, care a devenit virală pe TikTok. Are în curte 40 de pisici, pe care le iubește ca pe proprii copii.
Fiecare dimineață începe cu o porție zdravănă de boabe.
Iar toate încep să toarcă atunci când Nina le alintă.
„Ce faci măi, Miorlăilă? El este un iubitor, toată ziua ar vrea să-l mângâi”, a spus femeia.
Doar că dragostea infinită vine și cu provocări.
„- Strâng după ele pentru că strică flori, pervazuri, murdăresc.

- Vă mai supără? Da, clachez de multe ori.

Am avut multe momente în care am clacat”, a explicat Nina.
De câteva săptămâni, femeia a devenit virală pe TikTok. Nina cu pisici i se zice în online, iar filmulețele în care își îngrijește animalele au strâns peste un milion de vizualizări.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Momente emoționante la parada de Ziua Națională din Capitală. Prezență record la evenimentul de 1 Decembrie

Oameni cu suflet, care au văzut că Nina își cheltuie pensia pentru a le trata și pentru a le steriliza pe pisicile fără adăpost, au început să-i trimită mâncare și nisip. Dar pensionara și-ar dori ca iubitorii să le și adopte. Aici, însă, intervine o problemă: pisicile nu mai sunt pui și... nici de rasă, lucru care nu le face atât de atrăgătoare.
„El este cel mai frumos motan. E un pisic castrat, vine la mine de multă vreme, dar în ultima perioadă nu mai vrea să stea... Uitați cât de frumos este și nu l-a vrut nimeni”, a mai spus Nina.
Odată cu dragostea pe care le-o poartă acestor necuvântătoare vine și morala. La nivel comunitar, încă nu avem o legislație clară în ceea ce privește animalele fără stăpân, iar adăposturile nu fac față. Dar cu oameni ca Nina, România învață că a-ți iubi aproapele nu e doar despre oameni. Ci și despre sufletele care nu pot vorbi și care nu pot aduce singure... schimbarea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si