Sharon Stone își amintește că a purtat doar un top transparent și „nimic pe sub el” la audițiile date pentru filmul în care juca alături de Michael Douglas.

Citește și: Sharon Stone, ședință foto incendiară la Veneția

Frumusețea de la Hollywood spune că a făcut o alegere îndrăzneață în materie de modă pentru audițiile de la Basic Instinct, pentru a demonstra că nu se teme să facă scene de nud complet în filmul devenit iconic între timp.

Sharon Stone „nu a purtat nimic” sub o rochie „foarte transparentă” pentru audiția ei Basic Instinct pentru a „demonstra” că se simte confortabil cu nuditatea, scrie Daily Star.

Este  tocmai „acea scenă” care a făcut-o pe frumoasa actriță să devină simbolul sexual peste noapte, deși era necunoscută înainte de asta.

sharon stone

Scena finală din filmul Basic Instinct diferă de scena de la audiții

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum l-a convins Sharon Stone pe Michael Douglas că e perfectă pentru Basic Instinct

Sharon Stone, în vârstă de 65 de ani, era necunoscută la momentul producerii thrillerului erotic din 1992, dar câteva luni mai târziu actrița s-a impus ca o senzație de la Hollywood.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nu a fost totul simplu să obțină rolul de femeie fatală din Basic Instinct, iar actrița a trebuit să demonstreze liderului filmului Michael Douglas că se simte „confortabil cu nuditatea”.

Regizorul Paul Verhoeven i-a spus lui Stone să sporească erotismul din scenă. „Paul a spus: „Ei bine, va trebui să-i demonstrezi cumva că ești confortabil cu nuditatea””, a dezvăluit Sharon pentru CNN joia trecută (27 iulie).

Ea a adăugat: „Și așa am cumpărat această bluză foarte transparentă, aproape nudă, și nu am purtat nimic sub ea"

După ce a refuzat alte 14 femei la audiția inițială, Michael Douglas a fost reticent deoarece Sharon Stone nu era un nume suficient de mare, dar a acceptat să facă un test cu ea.

„Și așa că la jumătatea testului, tocmai mi-am scos jacheta în mijlocul scenei. L-am văzut pe Michael, uită-te la mine, apoi uită-te la Paul (regizorul filmului), cu o privire de genul: „Ia-o, e bună”.

În ciuda faptului că era îngrijorat inițial să joace alături de o începătoare de la Hollywood, Michael Douglas s-a răzgândit rapid.

„Testul a mers foarte bine. Și am primit slujba, a spus Sharon.

După ce scena a fost filmată, Sharon Stone l-a pălmuit pe regizor peste față, s-a dus la mașina ei și și-a sunat avocatul, a scris ea în cartea de memorii din 2021, „Frumusețea de a trăi de două ori”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si