"O familie de români s-a luat la bătaie cu o familie de olandezi în timpul vacanței de schi, din Austria. Cearta violentă s-a încheiat la spital, unde unul dintre români a ajuns în stare gravă. De la ce motiv incredibil a pornit scandalul sângeros știe colegul meu Adrian Jătăreanu", a transmis Simona Pătruleasa.

Un român la spital, după o bătaie la schi

"Motivul e într-adevăr unul scandalos, familia de români, aflată în vacanță în stațiunea Solden din Austria, s-a certat cu olandezii pe locurile din telegondolă, scrie presa.

Cu toții așteptau să urce la un ghețar aflat la peste 3 mii de metri altitudine. Locurile au fost repartizate amestecat, iar cele doua familii au fost nevoite să se separe, unii membri au nimerit in prima gondola, iar ceilalți, în altă gondolă.

Se pare că olandezii n-au vrut să facă schimb de locuri și de aici scandalul izbucnit mai întâi intre femeile românce și cele olandeze.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Când au ajuns la destinație, în vârf de munte, ambele familii s au luat la bătaie cu bețele de la schiuri dar și cu pumnii.

Un olandez si un român au fost răniți, iar românul a fost luat de urgență cu elicopterul și dus la spital", a transmis Adrian Jătăreanu, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Animalele de companie îngreunează găsirea unei chirii. Cum găsim apartament pet-friendly?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si