„Păpușile hand-made, cu rochițe realizate din flori de hârtie și diferite accesorii, sunt la mare căutare atunci când vine vorba de cadouri inedite. Am mers și noi într-un astfel de atelier unde florile din hârtie sunt atent lucrate, petală cu petală pentru a rezista timp îndelungat și, iată ce am aflat”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Păpuși cu flori din hârtie

Andreea Radu este cea care dă viață păpușilor cu fuste impresionante din flori de hârtie.

Este o muncă ce necesită atenție și multă răbdare, însă tânăra iubește ceea ce face și nu regretă nicio clipa că a abandonat meseria de economist pentru asta.

„Locul meu de muncă este cel mai plăcut loc de muncă pe care l-am avut vreodată. Este foarte flexibil. Eu nu am nevoie decât de niște sârme, niște scotch, hârtie creponată și pot să plec oriunde în lume”, a spus Andreea.

Citește și: Cum arată tânăra care și-a dorit să fie păpușa Barbie? Dalia s-a transformat radical: ”Trolii spun că arăt ca un zombie”

Florile create din hârtie sunt modelate astfel încât să le imite cât mai fidel pe cele naturale. De data aceasta, tânăra ne-a arătat cum se fac rochiile din trandafiri pentru păpuși.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„De ce flori de hârtie? Pentru că rezistă în timp și poate fi un cadou care se păstrează ani îndelungați”, a mai spus tânăra.

Faima acestor păpuși a trecut și granițele țării.

„Aceasta păpușă pleacă în America după cum se vede, este lucrată în culorile steagului american, pentru o doamna stabilită în America care și-a dorit să-i facă un cadou lucrat hand-made unei prietene”, a mai spus Andreea.

Pentru o astfel de păpușă, Andreea lucrează chiar și la trei zile.
„Inspirația îmi vine în primul rând și din starea pe care o am eu în ziua respectivă, daca mă apuc să fac un buchet, dar această este o comandă și e clar că o fac la cerințele clienților și din orice îmi vine inspirația”, spune tânăra.
Păpușile multicolore, puternic accesorizate primesc multe cereri, în special din partea persoanelor care își doresc un aranjament special pentru un eveniment privat fie el botez sau nuntă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si