Și-au dorit o despărțire amiabilă, însă totul s-a transformat într-un scandal. Oana Radu îi aduce acuzații grave fostului ei soț și dezvăluie calvarul prin care a trecut în ultimii trei ani. Ce replici acide își dau cei doi foști parteneri de viață, vedem împreună în materialul următor, a transmis Cristina Dorobanțu.

Oana Radu, divorț cu scandal

4 ani de relație și o despărțire cu scandal.

Asta este moștenirea comună a artistei Oana Radu și a fostulu ei soț, Cătălin Dobrescu. Dacă la început divorțul părea să se desfășoare normal, pe măsură ce au evoluat, lucruile au luat o întorsătură dramatică iar cântăreața își varsă, acum, năduful.

Nemulțumirea Oanei Radu se trage de la o serie de probleme administrative. Artista și soțul ei au cumpărat, în perioada căsniciei, un apartament și o mașină. Oana ar fi trebuit ca, după divorț, să rămân cu locuită, dar se pare că lucrurile nu au fost așa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Diana Șoșoacă și-ar putea pierde numele. Soțul său a depus actele de divorț în această zi

Odată finalizat divorțul, Oana l-a acuzat pe fostul saot că s-ar fi mutat abuziv în care ar fi trebuit să rămână în proprietatea artistei. Că să îl scoată din apartament, Oana ar fi apelat la ajutorul cunoștințelor. Acum, artista îi aduce acuzații grave fostului soț.

Meciul dintre cei doi continuă și cu alte acuzații. Artista își caută dreptatea în instanța și a deschis mai multe procese pe numele fostului soț.

Între timp, antrenorul de fitness evita să îi răspundă în același stil și preferă să îi aducă aprecieri în mediul public, fostei sale soții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si