De altfel, seara a fost plină cu evenimente interzise. Mai multe botezuri au fost spulberate de mascați, iar în Caraș Severin un primar a pus poliția să-i păzească petrecerea cu lăutari organizată la Casa de Cultură!

Doar câteva zile au trecut de când mascații l-au alungat de la un majorat din Bacău și l-au amendat, iar manelistul Tzancă Uraganu recidivează.

Cu toate că a spus răspicat că nu mai încalcă legea, nu s-a putut abține.

Adi Minune, la o petrecere privată

De această dată, agenții l-au prins la o petrecere privată la care erau peste 10 invitați, printre care și Adi Minune. Închiriaseră un penthouse în Sectorul 6 și au dat un bairam de zile mari, ca pe vremuri. Numai că, probabil, muzica ce urla-n boxe, a deranjat urechile vecinilor care au sunat la poliție- iar agenții le-au spart cheful.

Citeste si: Nelu Tătaru: Nu luăm în calcul un lockdown, ci doar restricţii la nivel local, acolo unde se impune

Fiecare dintre petrecăreți s-a ales cu câte o amendă de 3500 de lei. O nimica toată pentru cei doi maneliști care, ulterior, s-au fotografiat mândri cu polițiștii ca să aibă amintire după isprava comisă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Însă, pentru oamenii legii care au stat poză se anunță zile grele. Șefii lor au anunțat în această după amiază că au deschis o anchetă disciplinară și se vor alege cu pedepse.

Botez în Sectorul 3

Ne mutăm la un restaurant din Secorul 3. Aici, mascații au descins sâmbătă seară și la un botez. Era trecut de ora 9 seara când un apel la 112 anunța că acolo se strânseseră peste o sută de persoane.

Fiecare în parte a fost legitimat și amendat, iar apoi cu toții au trebuit să se resemneze și să părăsească localul.

Rând pe rând au fost scoși afară petrecăreții și dintr-un pub din sectorul 5- unde era organizat probabil Haloween-ul. Înăuntru, agenții au numărat 32 de persoane pe care le-au amendat, la fel și pe organizatori.

Citeste si: Tu ce faci de sărbători? Ludovic Orban a explicat ce se va întâmpla de Crăciun și de Revelion

Aceste imagini sunt filmate în fața unui service auto dintr-o comună din Dâmbovița. Aici a fost organizată o petrecere cu zeci de invitați și cu artificii. Ca să dea de veste în țară că pe ei nicio restricție nu îi oprește din calea fericirii, scenele au fost transmise live pe internet. Patronul service-ului a fost sancționat cu o amendă usturătoare de 15 mii de lei, iar 32 dintre petrecăreți au primit amenzi de câte 500 de lei fiecare.

Primarul pus pe chef

În schimb, la Anina, în județul Caraș Severin, polițiștii nu au putut descinde pentru că... păzeau Casa de Cultură pentru ca nimeni să nu strice cheful primarului care a adus o formație din Serbia să cânte invitaților.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus România- 1 noiembrie: 5.324 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus

Unul dintre localnicii revoltați a filmat dezmățul din plină pandemie, iar oamenii au recunoscut în imagini mai multe „personalități” locale.

Vă reamintim că în această perioadă orice fel de petrecere este interzisă- fie botez, nuntă sau majorat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si