Un tânăr artist a reușit să dea o nouă întrebuințare cauciucurilor uzate: le transformă în opere de artă! Are peste 40 de statuete vândute, iar cel mai cerut model este statuia celebrei gorile King Kong. Mai multe detalii aflăm din materialul următor, a transmis Simona Pătruleasa.

Opere de artă din cauciucuri uzate

King Kong, celebra gorilă uriașă din filmul cu același nume, poate fi admirată pe un câmp de orez din Cambodgia.

Arată înspăimântător, dar e infoensivă. E făcută din cauciucuri uzate.

„Am făcut peste 40 de animale din cauciucuri de biciclete și motociclete. Cel mai apreciat animal este King Kong, am făcut 10 bucăți”, a spus Mean Tithpeap, artist.

Pentru realizarea unei gorile, care poate ajunge la 2,5 m, folosește aproximativ 500 de cauciucuri uzate de la biciclete și motociclete, iar construcția durează cam 5 săptămâni. Tânărul artist care i-a dat viață face asta deja de ceva vreme, pentru că vrea ca prin artă să găsească o rezolvare la problemele ecologice ale țării sale.

Elefanți, dragoni, păsări și șerpi înfricoșători, toate aceste opere de artă au ieșit din mâinile sale, iar cea mai nouă creație este îndrăgitul personaj Marvel: „Captain America”.

„Mă aștept să le placă copiilor statuia lui Captain America pentru că este un film american destul de vizionat”, a spus Mean Tithpeap, artist.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În funcție de dimensiunea cerută de clienți, o statuie ajunge să coste și 3.000 de dolari.

Citește și: VIDEO- O nouă formă de artă. Un bărbat creează păpuși din fier vechi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si