„De la jocurile de-a profesia și până la distracția în grădinile cu animale, nimic nu a lipsit de pe lista de activități a copiilor ”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ultima zi liberă a părinților, distracția copiilor

Ultima zi liberă a părinților a fost, de departe, distracția maximă a copiilor. Ca să nu stea în casă, adulții i-au dus pe cei mici în tot felul de locuri de joacă, unde le-au fost puse la încercare creativitatea și perspicacitatea.


Printre cele mai căutate activități au fost cele care presupun testarea diverselor meserii. De la pompieri sau aviatori, până la bucătari sau polițiști, nicio meserie nu a rămas netestată de micuții dornici de aventură.

Citește și: VIDEO- Salinoterapia, bună pentru sănătate. Ședințele de terapie cu sare ajută la curățarea căilor respiratorii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chiar și părinții au fost la fel de încântați precum cei mici și s-au bucurat să poată să le ofere copiilor câteva ore de joacă educativă. Pentru adulți, ultima zi liberă de la stat, înainte de revenirea la muncă, a reprezentat o adevărată întoarcere în vremurile copilăriei.
Piticii care nu sunt încă tentați să-și testeze viitorul au ales să se bucure de experiența aventurilor în junglă. O junglă amazoniană în mijlocul orașului, în care principala atracție sunt reptilele și ecosistemele specifice.


Copiii reîncep școala pe data de 8 ianuarie, însă părinții au revenit astăzi la muncă, după minivacanța de Revelion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si