„Un pedagog din Oradea a fost arestat preventiv sub acuzația de agresiune sexuală! Bărbatul de 46 de ani a fost reclamat de un elev minor, pe care l-ar fi pipăit în sala de sport a liceului. Dascălul și-a recunoscut faptele și a demisionat. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Pedagog arestat după ce ar fi pipăit un elev

De aproape 3 ani, bărbatul în vârstă de 46 de ani îi supraveghea pe elevii care stau la internatul liceului. După orele de curs, minorul de 15 ani a mers în sala de sport, să facă mișcare. Acolo, a fost surprins de pedagogul care, sub pretextul unei discuții amicale, ar fi început să-l pipăie.
„Copilul a spus ca a încercat să-l mângâie pe picior, pe mâini, pe gât, copilul s-a speriat, a fugit din sală, a coborât în sala lui de internat”, a spus directorul liceului.
Șocat, elevul a mers apoi la directorul școlii, să reclame agresiunea. În fața conducerii, dascălul a recunoscut ce a făcut și a demisionat pe loc.

Citește și: VIDEO- Mai mulți trapperi au fost săltați de mascați! Doi tineri ar fi fost agresați de aceștia

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Ultimul om din lume, nu i-aș mai da dreptul nici de a face treabă cu copiii, și nici ca pedagog, e zero, ca pedagog e zero, pentru mine cine își permite să facă așa ceva cu un copil, e zero”, a continuat directorul școlii.
Ulterior, reprezentanții instituției au anunțat autoritățile, iar pedagogul a fost reținut. Colegii săi sunt șocați pentru că până acum ar fi avut un comportament ireproșabil.


Elevul de 15 ani a avut nevoie de consiliere psihologică și a refuzat să mai doarmă la internat. Incidentul a lăsat o traumă adâncă.
Pedagogul a fost arestat pentru 30 de zile și este acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si