Un blestem s-a așternut asupra țării lui Vladimir Putin, aceasta fiind lovită de un fenomen de-a dreptul înfricoșător. Totul s-a întâmplat în apropierea unei mine de fier din Sheregesh, o stațiune de schi din Siberia.

În filmare se poate observa cum o casă atârnă de marginea unei gropi uriașe din Rusia.

Citește și: Misterul ceții londoneze care a ucis 12.000 de oameni, rezolvat după 6 decenii. Care este explicația

„Poarta Iadului” a făcut prăpăd în Rusia

Un crater gigant și-a făcut apariția în apropierea unei mine de fier, fenomenul fiind numit de autoritățile locale „Poarta Iadului”. Groapa enormă a terorizat la propriu localnicii din zonă.

Fenomenul incredibil pare să fi fost provocat de vremea capricioasă, iar patru case au fost înghițite de craterul înfiorător.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Autoritățile din zonă au făcut tot ce au putut pentru a se asigura că în caz de dezastre naturale, nu vor exista victime. 

Chiar și așa, pagubele materiale s-au produs, iar patru case de vacanță au fost înghițite la propriu de „Poarta Iadului”.

Apoi, autoritățile au decis ca această problemă gravă de siguranță să fie remediată. Activitatea angajaților în mină a fost întreruptă până când se va rezolva această problemă de securitate.

Mina este deținută de gigantul producției de oțel Evraz, care a fost sancționat de Regatul Unit în martie din cauza războiului lui Putin din Ucraina. Evraz este o companie britanică în care fostul proprietar al Chelsea, Roman Abramovici, deține 28,64% din acțiuni.

Citește și: O turistă a murit, după ce o stâncă uriașă s-a prăbușit peste un hotel din Creta

Un fenomen îngrijorător și-a făcut apariția pe cerul Rusiei

În luna octombrie, Rusia s-a mai confruntat cu un fenomen într-adevăr îngrijorător. Mai exact, locuitorii din Belgorod au publicat pe rețelele sociale diverse imagini cu „stâlpi de lumină” ce au putut fi observați pe cerul orașului. Aparent, „stâlpii luminoși” au putut fi observați chiar și din Moscova, Murmansk și Omsk.

Explicația acestui fenomen sunt multe și variază. Unii spun că este doar un fenomen natural, alții afirmă că este vorba despre punerea în funcțiune a complexului Peresvet, o armă laser rusească folosită pentru apărarea aeriană și războiul anti-satelit. În plus, Peresvet este una dintre cele mai noi arme strategice rusești prezentate de Vladimir Putin în anul 2018, pe 1 martie.

Citește și: România a răsuflat ușurată după ultimul cutremur. Află ce poți face pentru a nu deveni victimă sigură la următorul mare seism!

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Iuri Borisov, vicepremierul rus, a prezentat cea mai nouă armă laser a Rusiei sub numele de „Zadira”. El a punctat că aceasta este folosită de soldații care luptă în Ucraina. Echipamentul poate arde ținte la o distanță de 5 km în 5 secunde, acesta fiind mult mai performant decât „Peresvet”. Diferența dintre cele două sisteme cu laser este că „Peresvet” „orbește” direct, iar noua generație de lasere îl distruge fizic.

Speculațiile legate de folosirea armelor cu laser care ar fi generat acele lumini pe cer au fost înlăturate de specialiștii de la Centrul Meteorologic Phobos. Ei au explicat fenomenul, iar ceea ce au văzut oamenii din Bolgorod pe cer a fost, de fapt, un fenomen atmosferic obișnuit denumit halou, care este o strălucire secundară în jurul unei surse de lumină.

Citește și: Fenomen bizar în Bistrița-Năsăud! Apa unui râu a devenit roșie în mod inexplicabil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si