FOTO: INQUAM Photos/ Octav Ganea 

Un cetățean care locuiește în apropierea lacului Băneasa a fost cel care a alertat autoritățile sâmbătă dimineață cu privire la substanță toxică care plutea pe o suprafață destul de extinsă. Imediat, autoritățile au descins în zonă și s-au pus pe treabă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Lacul Băneasa a fost poluat cu o substanță de culoare neagră. Reacția Gabrielei Firea

Autoritățile au intervenit pentru extragerea substanței poluante din lac. Prima probă arată că ar putea fi vorba despre ulei de motor, însă rezultatele de laborator vor veni abia săptămâna viitoare.

Citeste si: Acţiuni de deszăpezire pe Transfăgărăşan. Zăpada atinge șase metri- VIDEO

Pentru că s-a acționat rapid, atât plantele din lac, cât și peștii nu vor avea de suferit. Însă, urmează ca Garda de Mediu să facă cercetări și să afle cine se face răspunzător de dezastrul de pe lac. Vinovatul riscă o amendă de pâna la 15.000 de lei.

Citeste si: Celebra actrita din Turcia, declaratii inedite despre izolare, dar si locurile care o fac fericita1 Selin Genç, frumoasa Gulten din “Ma numesc Zuleyha”: „Sper sa pot face aceste lucruri vara aceasta....”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si