Totul s-a întâmplat sâmbătă după-masa, în jurul orei 18:30, într-un imobil situat pe Aleea Prahovei din municipiul Satu Mare, la etajul III.

Conflictul dintre zugrav și Luminița ar fi pornit de la bani. Cei doi nu au reușit să se înțeleagă în privința unei sume de bani pe care Luminița ar fi trebuit să i-o dea criminalului pentru renovările din apartament. Un conflict spontan ar fi început imediat, ea reproșându-i calitatea slabă a lucrărilor.

Citește și: VIDEO-Agent de pază, amenințat cu maceta. Incidentul s-a petrecut la benzinărie

În acel moment, zugravul și-ar fi pierdut controlul și ar fi atacat-o. Acesta i-a tăiat femeii gâtul cu un cutter, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și un echipaj medical. Din păcate, echipajul medical nu a putut să facă altceva decât să constate decesul.

Martorii au auzit-o pe Luminița strigând

Locatarii blocului au declarat faptul că au auzit-o pe femeie strigând: "Lasă-mă, lasă-mă" în jurul orei 17:20, semn că la acel moment era încă în viaţă. 

Munictorul de aproximativ 40 de ani a sunat la 112, în jurul orei 18:45, declarând că a găsit-o pe Luminița, moartă.

Bărbatul avea o atitudine neobișnuită față de autorități, dar și soția sa ar fi avut o stare de nervozitate excesivă. Muncitorul a început să se piardă în fața anchetatorilor, imediat recunoscând fapta.

”Nu ştiu, cred că din neatenţie. Dintr-o ceartă. A fost nemulţumită cu lucrarea şi m-a ameninţat că ea are avocaţi şi că o să plătesc de 5 ori înapoi.

Îmi pare, cum să nu-mi pară. Am luat o viaţă de om. Asta e”, a spus bărbatul care a ucis-o pe Luminița.

Bărbatul a fost arestat 24 de ore

O variantă spusă de acesta se clătina încă din primele minute. El și soția sa au susținut că au încercat să o sune pe victimă încă de dimineață, însă nu a răspuns. Fiind ,,îngrijorat'', bărbatul a intrat în casa sa, unde a găsit-o pe victimă.

Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui, pe victimă.

Individul a fost arestat pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și: Băiatul de 16 ani care a înjunghiat în spate un alt adolescent, în Turnu Măgurele, e de negăsit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si