"Cunoscutul autor Răsvan Popescu, om de presă și membru CNA, și-a prezentat noul său volum intitulat „Omul orchestră: un jurnal altfel". O carte mult așteptată, aceasta prezintă parcursul autorului, de la jurnalist la scriitor. Evenimentul a avut loc Banca Națională a României", a transmis Silvia Ioniță.

Răsvan Popescu a lansat "Omul orchestră: Un jurnal altfel"

Volumul de proză este redactat sub forma unui jurnal altfel, unde, imaginea de ansamblu se conturează în jurul conceptului de "Omul orchestră".

"Cum orchestră este un om ca toată lumea, este un om ca noi toți, care încearcă, într-o perioadă destul de agitată, trecutul nostru recent, ultimii 30 de ani, încearcă cu însușirile lui, cu ce mai învață din mers, să își dea măsura, să facă niște lucruri, să nu se lase risipit, să nu se lase dus de acest timp care ne trage după el, pe toți", a declarat Răsvan Popescu, scriitor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În paginile cărții, cititorii vor explora un adevărat labirint al memoriei, în care realitatea se împletește cu ficțiunea.

Autorul a reușit să transpună pe hârtie cele mai semnificative evenimente trăite.

"Acel puzzel din fragment, atunci când îl pui unul lângă altul, ar trebui să reflecte spiritul unei Românii, în tot acest timp: spiritul, atmosfera, emoția, temerile, îndoielile, toate la un loc", a declarat Răsvan Popescu, scriitor.

La eveniment a fost prezent și fostul președinte al României, Emil Constantinescu.

"Omul orchestră" este una dintre acelea despre care pot spune că am citit-o și a meritat să o citesc!", a declarat fostul președinte al României, Emil Constantinescu.

Citește și: VIDEO- Hoț de cărți prins în acțiune, la Botoșani. Individul s-a făcut nevăzut cu teancul de cărți furat dintr-o cafenea

Scriitor, scenarist, om de presă și membru al CNA, în ultimii ani, Răsvan Popescu a fost remarcabil prin publicarea mai multor volume, printre care și "În torent", care i-a adus premiul pentru proză în urmă cu doi ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si