Deși ne mai desparte puțin timp de sfârșitul anului, cafenelele s-au redeschis astăzi pentru cei care s-au întors la serviciu. Colega noastră Ellvira Costache se află într-o cafenea și ne spune ce ar trebui să alegem ca să ne revenim după aceste zile de sărbătoare. Bună dimineața Ellvira, a transmis Cristina Dorobanțu.

Reveneală cu o cafea bună

"- Bună dimineața, Cristina! Bun găsit tuturor! Alături de mine este Raluca Pletea, barista care ne va spune mai multe despre cele mai vândute sortimente de cafea.

Bună dimineata! Vă mulțumesc pentru prezența în jurnal! Așadar,  ce tip de cafea ne recomandați ca să ne revenim după aceste zile de petrecere?

V-aș recomanda un espresso dublu, este o șansă sigură să vă treziți. Dacă doriți ceva cu lapte, ar fi un flat white sau poate nu sunteți băutori de lapte, a merge pe o alternativă, lapte de mazăre, mergeți la sigur, a declarat Raluca Pletea.

- Care sunt cele mai cerute cafele?

Cappuccino. Toată lumea știe de cappuccino și următoarea ar fi tot un espresso. Astea sunt cafele cu lapte, fără lapte, a declarat Raluca Pletea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

- Cum stați cu clienții în această perioadă?

Suntem ok. Nu e atât de aglomerat cum este pe timpul anului, când nu sunt sărbătorile, dar e ok, nu ne-a lovit atât de tare pe când ne așteptam, a declarat Raluca Pletea.

Mulțumim pentru aceste informații. Așadar, cafenelele sunt deschise în aceste zile până de Anul Nou, iar prețul unei cafele pornește de la 9 lei.


Atât de aici! La revedere!", a transmis Ellvira Costache.

Citește și: De ce este o vitrină caldă de patiserie cu atât mai utilă în sezonul rece?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: