Cei mai mulți români din Diaspora profită de vizitele înapoi în țară pentru a profita de serviciile românești.

Românii din Diaspora preferă serviciile din România

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații.

„Mă bucur că vii de atât de departe pentru întâlnirea noastră. O să lucrăm puțin zona de rădăcină.

Având în vedere că a crescut iar pe lungime, o să facem un refresh de culoare, poate un rose, depinde ce ți-ai dori tu”.

Citește și: De ce orice afacere are nevoie de un site web: Puterea prezenței în online

Ramona locuiește în Londra de mai mulți ani. Cu toate acestea, preferă să vină în țară atunci când vrea să își facă o schimbare de look.

„De obicei vin odată la trei luni și atunci îmbin utilul cu plăcutul. Îmi vizitez și familia și prietenii și mai fac și câte un tratament, un vopsit, un tuns”, e explicat ea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Alexandru Oproiu, de la iubirea față de natură, la antreprenor de succes/ ”Am dorit să înființez un atelier care îmbină natura cu arta”

Tânăra spune că, în Marea Britanie ar plăti mai mulți bani pentru serviciile de înfrumusețare, deși calitatea acestora nu se compară cu cea din România.

„Am avut ocazia să încerc de multe ori în Londra și, de fiecare dată, am fost foarte dezamăgită.

Chiar la saloane cu renume, dar am fost dezamăgită de rezultate și atunci sunt clienta Marei de mulți ani și merită să vin de fiecare dată”, a mai adăugat ea.

Specialiștii din saloane spun că au tot mai multe cliente din afara țării.

Saloanele din România au tot mai mulți clienți care locuiesc în străinătate

„În mare parte pentru vopsit, mai ales cele cu tehnici speciale, trebuie să revină în salon o dată sau de maxim 3 ori pe an, dar sunt și cliente care au părul natural și revin fie pentru tuns, pentru a-și menține tunsoarea sau pentru a o schimba”, a spus un hairstylist.

Citește și: Iepurașul de Paște, afacere de sezon

Românii se întorc acasă în număr mare și când vine vorba de servicii de sănătate. Acest cabinet stomatologic din Cluj-Napoca are un program de turism medical, prin care îi ajută pe românii din străinătate să ajungă mai ușor la tratamentele de care au nevoie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Care sunt avantajele digitalizării pentru afacerea ta? ACUM le poți afla și tu!

Medicul stomatolog de aici ne-a explicat că: „Prețurile manoperelor stomatologice sunt de la 7 până la 10 ori mai mici decât cele practicate de clinicile similare în Europa de Vest, lucru important în actualul context economic. Majoritatea pacienților noștri vin din Spania, Italia, Germania și Anglia, dar, în clinica noastră am tratat și pacienți veniți din Statele Unite, Australia sau Canada”.

Românii vin în țară și când vine vorba de medicina generală.

Turismul medical în România înregistrează, în fiecare an, o creștere de 30%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si