Săptămâna modei de la Paris s-a încheiat spectaculos cu un show al caselor de lux Chanel și Louis Vuitton. De data aceasta, rafinamentul, eleganța și strălucirea au dominat podiumul.

Săptămâna Modei, final spectaculos

Așa a început cea mai așteptată prezentare din cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Într-un decor modern amenajat în curtea muzeului Luvru, brandul Louis Vuitton și-a prezentat colecția pret-a-porter pentru sezonul toamnă-iarnă.


Nuanțe de alb și albastru și accesorii cu pietre prețioase. Acestea sunt câteva dintre elementele centrale ale show-ului care a sărbătorit 10 ani sub îndrumarea aceluiași director artistic.

Citește și: Soluția Perfectă pentru Gospodăria Modernă: Ghidul Complet pentru Mașina de Spălat Vase

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Și casa de modă Chanel și-a prezentat aseară colecția pentru sezonul toamnă-iarnă.
Brandul a mizat anul acesta pe culorile pastelate, iar podiumul a fost decorat pentru a arăta precum faleza din Deauville, locul unde Coco Chanel și-a deschis primul boutique.

O altă odă adusă fondatoarei casei de modă au fost pălăriile cu bolero, purtate de aproape toate manechinele.
În acest an, pe podiumul a urcat supermodelul Gigi Hadid. Aceasta a purtat o ținută all black, accesorizată cu bijuterii aurii supradimensionate și pantofi cu platformă. Și nu a fost singura vedetă prezentă la show. În public a fost prezentă Naomi Campbell, dar și Penelope Cruz. Înainte de prezentare, casa de modă a adus un omagiu filmului francez „Un bărbat și o femeie”, prin lansarea unui scurtmetraj în care vedeta joacă alături de Brad Pitt.

Aceasta a fost ultima zi din Săptămâna Modei de la Paris. Show-ul va reveni în toamnă, când marii designeri își vor prezenta colecțiile pentru anul viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: