Clanul Corduneanu, care şi-a câştigat reputaţia de cea mai influentă şi periculoasă grupare din zona Moldovei, a intrat iar în atenţia procurorilor. De această dată personajul principal este Bogdănel Corduneanu, acuzat de port ilegal de cuţit şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Interlopul a fost implicat zilele trecute într-un scandal de proporţii la o piscină cu pretenţii din Iaşi, unde a avut loc un concert.

Bogdănel şi soţia sa, împreună cu mai mulţi prieteni, s-au distrat până la 3 dimineata pe muzica artistului Dan Ciotoi. La plecare, însă, temutului interlop nu i-a trebuit mult ca să vadă negru în faţa ochilor.

Bogdănel Corduneanu a scos din buzunarul de la spate un cuţit tip briceag

În zona de taxare, mai mulţi membri ai clanului i-au reproşat unuia dintre reprezentanţii unităţii că au fost taxaţi la intrarea în club. De la câteva reproşuri până la ameninţări a fost un singur pas. Nemulţumit că reprezentantul clubului şi-a permis să se contrazică cu ei, Bogdanel Corduneanu a scos din buzunarul de la spate un cuţit tip briceag.

Citeste si: VIDEO| Polițiști români, inculpați în dosarul ”Cocaina”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Turbat de furie, interlopul a putut fi oprit doar de fratele său, Florinel Corduneanu, care l-a tras deoparte şi a evitat o tragedie. Reprezentantul clubului nu a scăpat însă foarte uşor. În învălmăşeala creată, soţiile fraţilor Corduneanu au sărit şi ele la bătaie.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi a fost deschis un dosar penal. După cercetări, Bogdănel Corduneanu s-a ales cu control judiciar pentru următoarele 60 de zile, o decizie cel puţin surprinzătoare, având in vedere concluziile procurorilor de caz:

Inculpatul este cunoscut ca fiind o persoană violentă

„Inculpatul este cunoscut ca fiind o persoană violentă, membrii familiei din care face parte fiind percepuţi ca fiind persoane violente, iar starea de pericol care s-a obiectivat faţă de martorul, căruia inculpatul i-a adresat ameninţări cu moartea, folosind şi un cuţit, putea să se obiectiveze faţă de orice altă persoană care ar fi putut intra într-un conflict, chiar minor, cu inculpatul”.

Citeste si: VIDEO| Polițiști, ”frați” cu interlopii. Dezvăluiri exclusive după moartea interlopului ”Bobină” din Giurgiu. Ce s-a întâmplat în noaptea accidentului

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acum Bogdănel Corduneanu trebuie să respecte o serie de reguli stricte dacă vrea să rămână în libertate. Va da cu subsemnatul la poliţie şi trebuie să anunţe întâi autorităţile dacă vrea să îşi schimbe domiciliul sau să plece din ţară. În caz contrar, ar putea ajunge în spatele gratiilor sau în arest la domiciliu până la decizia finală a magistraţilor.

Citeste si: Cine este „Bobină” de la Giurgiu, tânărul care a murit în accident de skijet


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si