Bună seara, Raluca, te ascultăm. Ești în direct.

Bună seara, Cristian. Bun găsit, tuturor. La această oră mai sunt câțiva turiști pe plajă care profită de aerosoli. Alții au intrat în apă până la genunchi. Vântul suflă cu putere, în continuare, iar pe mare este în vigoare o avertizare de vânt puternic, valabilă până mâine seară, cu rafale de peste șaptezeci de kilometri pe oră.

De asemenea, meteorologii de pe mare, de pe litoral au anunțat vânt puternic și mâine dimineață. În aceste condiții, interdicția de a intra în apă va rămâne valabilă și mâine. Salvamarii fac un apel către turiști și le recomandă să rămână pe nisip atât timp cât este arborat steagul roșu. De la nord la sud, peste o sută cincizeci de salvamari sunt pregătiți să intervină în orice situație. Steagul care avertizează pericolul de pe mare poate fi schimbat în funcție de vreme, astfel că înainte de a vă aventura în apă trebuie să verificați culoarea steagului. Deocamdată, acestea au fost informațiile de la malul mării, la revedere!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Alertă pe litoral. Turiști nepăsători. Oamenii ignoră steagul roșu și riscă șă își piardă viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si