„Moartea unei tinere mămici  de doar 19 ani din Suceava face obiectul unei anchete penale. Femeia a murit în mod subit la o lună după ce a adus pe lume un copil, deși la naștere totul ar fi decurs perfect. Care sunt suspiciunile ne spune colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Vărul Raisei și-a recunoscut crima, însă părinții copilei cred că nu este singurul vinovat: „Mai are complici” 

Tânăra a trecut printr-o intervenție chirurgicală înainte de a muri

Iulia Dumitrașcu, reporter: Tânăra de 19 ani a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos, iar cei doi au fost externați fără nicio problemă. După două săptămâni mama a început să se simtă rău și a acuzat dureri puternice la șold. A mers la spital, a fost internată și a fost diagnosticată cu tromboză venoasă, iar mai apoi a fost operată. Deși intervenția chirurgicală a fost una reușită, femeia a început să se simtă tot mai rău. Starea ei s-a degradat, iar în cele din urmă tânăra s-a stins fulgerător. Moartea ei a declanșat o anchetă internă pentru că rudele acesteia au suspiciuni în ceea ce privește intervenția medicilor, dar și a tratamentului postoperator.

Necropsia va stabili cu exactitate cauza decesului. Tânăra de 19 ani s-a căsătorit în urmă cu un an, iar soțul ei este pompier. Deocamdată, acestea au fost informațiile.

Citește și: VIDEO Se caută vinovați după ce un bărbat a așteptat 16 ore la UPU. Familia este devastată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si