"-Feriți-vă copiii de droguri- Asta a spus individul din Brașov care și-a ucis părinții, înainte să intre în sala de judecată. Bărbatul a recunoscut în fața magistraților că a consumat substanțe interzise și a povestit că nu își amintește ce s-a întâmplat în casă în seara în care a comis oribila crimă. Judecătorii au decis arestul preventiv în cazul său. Vă avertizez că urmează informații cu un puternic impact emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Tânărul care și-a omorât părinți, la Săcele: "Feriți-vă copiii de droguri"

Cu capul plecat și mâinile încătușate, individul de 24 de ani a pășit pe ușa Tribunalului Brașov pentru a afla care îi va fi soarta. În fața anchetatorilor a recunoscut că de vină pentru dubla crimă comisă sunt drogurile și a spus că regretă. Părerile de rău nu i-au înduplecat pe judecătorii care au decis să îl trimită în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

"Părea distrus psihic efectiv. Nu-și amintește de faptele comise. Pur și simplu se afla sub influența substanțelor psihoactive, cred că etnobotanice, cel puțin așa a spus el și s-a trezit în fața scenei efectiv El regretă cele întâmplate, nu-și amintește deloc faptele", a declarat Mihai Suciu, avocautul suspectului.

Tânărul de 24 de ani fusese părăsit la naștere i a fost crescut de tată și de mama lui vitregă.

Bărbatul avea 58 de ani, iar femeia 62 și ambii erau pensionari. Deși se certau des, relația dintre tată și fiu era una strânsă, spun apropiații.

"- Tac-su mai îl ținea din scurt, că nu e bine.
- Era mai drastic, tatăl?
- Da, da.
- Dar bănuiesc că îl iubea mult?
- Da, păi era singurul copil. A fost răsfățat foarte, avea mâncare, avea de toate, nu-i lipsea nimic", a spus un apropiat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nu era un băiat rău, îl respectau vecinii, vorbea cu vecinii. Nici acum nu-mi vine să cred. Noi am fost într-o relație bună, prieteni, noi am vorbit mereu, am copilărit împreună pe aceeași stradă", a spus un prieten.

Bărbatul ar fi început să consume droguri încă de la vârsta de 16 ani. Din această cauză ar mai fi avut probleme cu legea, în trecut. A plecat în Franța să lucreze ca bucătar la un restaurant, iar acolo a încercat să își schimbe viața și să scape de acest viciu. Se apucase de sală și slăbise foarte mult, în ultima perioadă. Dar odată întors acasă, a căzut, din nou, în patima drogurilor.

"Numărul celor care se recuperează este foarte mic, cei mai mulți recidivează, mediul în care trăiesc, mediul pe care îl frecventează îi stimulează, drogurile se găsesc destul de ușor și atunci tentația fiind foarte mare, recidiva este pe măsură", a declarat Gabriel Bibire, psiholog.

În următoarele zile, anchetatorii urmează să-l ducă la casa din Săcele, la reconstituire, ca să afle exact ce s-a întâmplat în noaptea tragediei Doar în ultimul an, din cauza consumului de droguri, în toată țara au avut loc cinci crime.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- A mers la școală cu droguri în ghiozdan. Cazul i-a șocat pe judecători!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si