Tatăl Robertei, una dintre victimele lui Vlad Pascu, Răzvan Dragomir, i-a transmis Mirunei Pascu un mesaj încărcat de durere.

Părinții îndurerați cer dreptate

"În urma acestor stenograme, am rugămintea către doamna Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă", a declarat Răzvan Dragomir.

Cu gândul la fiica sa care avea o viață înainte, părintele studentei s-a adresat atât Mirunei, cât și lui Mihail Pascu.

"Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou", a continuat Răzvan Dragomir.

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind suspectă că a încercat să mituiască martorii pentru a-și scoate copilul din închisoare. Procurorii o acuza și că i-ar fi amenințat și i-ar fi șantajat pe tinerii din anturajul fiului ei, ca să facă declarații mincinoase.

MIRUNA: Eu nu vreau să minţi. Eu vreau să spun că tu de mâine, după ce dai declaraţia nu vei mai fi doar martor, aia e tot, şi că tu trebuie să vii mâine cu un avocat, îţi repet şi ca martor, tot cu avocat trebuie să vii.

REBECCA: Am înţeles.

MIRUNA: Pentru că ştii că infracţiunea de consum de droguri se pedepseşte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai mult de atât, potrivit unor surse din ancheta, Miruna Pascu este suspecta si de faptul ca i-ar fi incurajat pasiunea pentru stupefiante si i-ar fi procurat pastile aflate în regim special. Drogurile ar fi fost folosite mai apoi la petrecerile organizate în una dintre vilele familiei.

Mai mulți vinovați în dosarul 2 Mai

Tudor Duma, cunoscut în anturajul lui Vlad Pascu drept Maru, ar fi unul dintre cei care îl aprovizionau pe Vlad Pascu cu droguri. Se pare că ar fi adus stupefiantele de la doi frați din Berceni. Apoi le împărțea tuturor celor din anturajul tânărului teribilist.

„Erai în mașină când s-a întâmplat accidentul cu Pascu? Te consideri și tu vinovat pentru moartea acelor tineri?

Cel poreclit Maru, apropiat și presupus dealer al lui Vlad Pascu, a fost dat în primire chiar de teribilistul care a luat vieți pe litoral.

„Maru” mi-a vândut de multe ori droguri și mi-a făcut legătura cu alte persoane care îmi vindeau droguri”, a declarat Vlad Pascu.

Vlad Pascu i-a deconspirat si pe capii rețelei, doi frați din cartierul Berceni, în vârstă de 20, respectiv 23 de ani. Pe unul dintre ei, poreclit „Lopată”, l-a recunoscut în sediul Diicot. Și-a amintit că la începutul anului a fost martor la o întâlnire dintre el și Maru.

„Lopată” a scos din rucsac mai multe pachețele vidate cu mai multe sortimente de cannabis cu scopul de a le prezenta pentru o viitoare comandă, adică „Maru” să-și aleagă ce sortiment dorea să comande tura viitoare. „Lopată” îi adusese comanda, o pungă de cannabis vidată de aproximativ 250 grame cannabis.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Maru este acuzat de trafic de droguri, dar și deținere pentru consum propriu, precum și de încălcarea regimului armelor și munițiilor.

Alături de el, în arest pentru 30 de zile sunt și alți doi dealeri, frații Constantin, dar și mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu acuzată de influențarea a cel puțin unui martor și amenințare. Avocatul acesteia a contestat deja decizia judecătorilor.

Aflat în arest preventiv pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența drogurilor, Vlad Pascu a primit o nouă veste proastă. Pe lângă ancheta polițiștilor rutieri de la Constanța, procurorii DIICOT au deschis și ei un dosar pe numele lui, pentru trafic de droguri și pentru că și-ar fi pus locuința la dispoziția prietenilor săi pentru a se droga în siguranță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si