„Tornadă ucigașă în Statele Unite. Vârtejul distrugător a omorât 6 oameni, a răsucit stâlpi de electricitate și a transformat casele în ruine. Sunt distrugeri masive pe suprafețe extinse”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Tornadă ucigașă în SUA. 6 morți în urma furieri naturii

Acesta este năpraznicul moment în care tornada lovește Tennessee.
Vârtejul, care a durat doar un minut și jumătate, a răsucit stâlpii electrici ca pe niște macaroane, a provocat arcuri electrice și a întors mașinile cu roțile în sus.

Clădirile sunt transformate în moloz, iar oamenii sunt în pericol de moarte. Imaginile filmate de „vânătorii de tornade” sunt înspăimântătoare.
În Rivergate, tornada a provocat o explozie.

Citește și: VIDEO- Frontul de aer polar paralizează Europa. Furtunile au făcut ravagii în mai multe țări

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Distrugerile sunt uriașe în Clarksville, acolo unde locuiesc peste 200.000 de oameni. Peste tot se văd resturi de case și mașini, iar alimentarea cu electricitate este imposibilă deocamdată pentru 80.000 de case.
6 oameni au fost uciși în timpul acestor fenomene meteo extreme. Trei dintre morți au fost raportați într-o suburbie de lângă Nashville, capitala statului Tennessee. Iar doi adulţi şi un copil au fost ucişi în oraşul Clarksville.

Autoritățile au declarat stare de urgență și au interzis circulația după ora 9 seara. Alte 23 de persoane au fost rănite de resturile care au zburat prin aer sau de copacii prăbușiți. Mulți localnici și-au pierdut casele în dezastru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si