O cursă nebunească din China, văzută și ca o plimbare „înfricoșătoare”, a intrat în grațiile iubitorilor de senzații tari.

O înregistrare virală pe internet arată un bărbat stând la 350 de metri înălțime, sub podul suspendat Aizhai din China, în timp ce spectatorii rămân complet muți de uimire.

Unii oameni au descris această cursă ca fiind mai rea chiar și decât orice montagne russe inventat vreodată.

Un bărbat a fost suspendat la peste 300 de metri înălțime deasupra solului și a participat la „cea mai înfiorătoare cursă de pe Pământ”: „Este mai rău decât orice montagne russe”

Podul Aizhai din China

[Sursa foto: China Foto Press]

Citește și: Ce mănâncă bărbatul care cheltuiește 2 milioane de dolari pe an pentru a deveni mai tânăr

Imaginile incredibile cu bărbatul au devenit virale

În videoclipul apărut pe internet, un bărbat stă într-un scaun asemănător unui balansoar, în timp ce o ușă glisantă metalică se deschide sub el, dezvăluind înălțimea uriașă la care se afla acesta. El se afla la 350 de metri înălțime deasupra solului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

După ce ușa glisantă se deschide, el este coborât încet până când ajunge la nivelul potrivit pentru a putea să-și înceapă călătoria. Brusc, bărbatul este apoi aruncat în gol și legănat înainte și înapoi prin aer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dişlek Dergi (@dislekdergi)

Experiența inedită costă aproximativ 150 de lire sterline, însă mulți oameni spun că nu ar putea să facă acest lucru, chiar dacă ar fi plătiți, potrivit Mirror.

„Nu pare a fi foarte sigur. E riscul mare”

„Mă încearcă emoții puternice doar când privesc videoclipul”

„Această cursă este mai înfricoșătoare decât orice roller coaster”, au spus oamenii care au văzut videoclipul, pe Instagram.

Pe TikTok, în schimb, există tabăra celor care și-ar dori să încerce o asemenea experiență și care se gândesc să o adauge pe lista lucrurilor de făcut neapărat în viață.

Lucruri interesante despre podul Aizhai

Podul Aizhai se află în provincia Hunan din China. El leagă doi munți și este cel mai lung pod suspendat din lume.

Acesta traversează Marele Canion Dehang din centrul Chinei.

Citește și: Unde se află cel mai înfricoșător parc tematic? Motivul șocant pentru care a fost lăsat să putrezească

Podul suspendat se află la 355 de metri deasupra solului și are 1.176 de metri lungime. Acesta a bătut recordul mondial pentru cel mai lung și mai înalt pod suspendat din lume, deținut anterior de un pod din California.

Un bărbat a fost suspendat la peste 300 de metri înălțime deasupra solului și a participat la „cea mai înfiorătoare cursă de pe Pământ”: „Este mai rău decât orice montagne russe”

Podul Aizhai din China

[Sursa foto: China Foto Press]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si