Minor de 15 ani, „capul răutăților”

Era cu un alt băiat în vârstă de 13 ani și ar fi aprins combustibil în parcarea subterană a clădirii, fără să se gândească la consecințe.

O cameră de supraveghere l-a surprins pe minorul de 15 ani în momentul în care a intrat în parcarea subterană, iar la scurt timp a părăsit-o.

Acela a fost momentul în care a izbucnit incendiul, iar pe imagini se vede clar cum tânărul fuge după presupusa ispravă. 

Citeste si: Incendiu la bloc-ce au descoperit anchetatorii la Constanța

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Minorul a fost identificat seara trecută de oamenii legii, care l-au reținut și l-au audiat. În cele din urmă, băiatul și-a recunoscut fapta. Urmează ca vineri, 17 decembrie, minorul să fie prezentat în fața instanței, acolo unde judecătorul va stabili ce pedeapsă i se cuvine. 

26 de mașini și 35 de apartamente afectate

În urma dezastrului, 26 de mașini au ars precum torțele.

Focul s-a extins apoi în locuințele oamenilor. Sunt 35 de apartamente afectate în totalitate. Fațada blocului a fost și ea afectată. Zeci de familii nu vor mai putea locui o bună perioadă de timp în imobil, deoarece nu mai au utilități. În total, 250 de oameni au fost evacuați în noaptea incendiului. 9 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: VIDEO| Incendiu puternic în parcarea subterană a unui bloc din Constanța. Sute de oameni au fost evacuați, iar peste 30 de mașini au fost avariate. Parcarea nu avea autorizație de securitate la incendiu

O femeie este internată la secția de Terapie Intensivă din Constanța, după ce a suferit arsuri pe 7% din suprafața corpului. 

Ajutoare pentru familiile rămase pe drumuri

Reprezentanții Primăriei au sărit în ajutorul oamenilor, cărora le-au pus la dispoziție un bloc cu 23 de apartamente în care să poată locui.

Citeste si: Incendiu de proporții la Biserica Plumbuita din Capitală. Flăcările au cuprins o anexă a clădirii

Între timp, autoritățile continuă cercetările în acest caz, pentru a putea stabili cu exactitate ce anume a provocat incendiul.

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional. Un bărbat iese din flăcări și se prăbușește la pământ!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si