Un nou film românesc se pregătește să cucerească marile ecrane. Cu o poveste interesantă și cu o distribuție alcătuită din tinere talente, producția Buzz House a avut recent evenimentul de lansare. Protagoniștii, alături de zeci de invitați, au pășit pe covorul roșu plini de empotii dar și de speranțe. Care a fost atmosfera la avanpremieră, vedeți chiar acum, a transmis Cristina Dorobanțu.

Buzz House, filmul generației actuale

E pe de departe cel mai bun film pe care eu l-am produs, pe care l-am făcut până în momentul acesta și sper că și oamenilor să le placă, a spus Selly, influencer.

Producția Buzz House, care are la baza o miniserie fenomen a Youtube-ului românesc ce a adunat zeci de milioane de vizualizări în mediul online, s-a lansat în cinematografe. Comedia cu accente horror, produsă de vloggerul Selly, îi are că protagoniști pe cei mai în vogă influenceri.

Cea mai tare parte a rolului meu e că mă reprezintă foarte bine pe mine cum sunt în viață reală, pe negociere, pe telefoane, pe sunat pe stres, eu așa sunt și așa mi-am scris și rolul din film, a spus Selly.

Lumea care deja mă cunoaște o să vădă că e pur și simplu personajul meu de pe TikTok, dar e și personajul din realitate.

Ce văd oamenii în realitate. Eu așa sunt, a spus Adrian Elicopter, influencer.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mă bucur tare pentru experiență și că am avut și caterincă dar și foarte multă muncă. Când era de râs, era de râs, dar când era de glumă rădeam maxim. Era superb, a spus Cezara Cristescu, influencer.

Replicile acide, schimbările bruște de situație și umorul negru sunt elementele cheie care promit să transforme pelicula într-un real succes.

Citește și: VIDEO-Iubita lui Selly, aniversare ca la casino. Cum și-a celebrat ziua de naștere aceasta? ,,A fost ideea mea exclusiv''

Sunt leșinată pentru că nu nici eu nu am văzut filmul până acum, va fi bombă intergalactică. Cu siguranță, a spus Erika Isac, influencer.

Am venit să vedem Buzz House. Fetițele sunt înnebunite după toți vloggeri ăștia. L-am văzut pe Bogdan de la Ploiești, a spus Sânziana Buruiană.

Sperăm să vă placă filmul Buzz House și să vedem ce vă fi acum. Să vedem cum vă fi. Nu am văzut nimica. Acum îl vedem și noi, a spus Bogdan de la Ploiești, cântăreț.

Filmul, care spunea povestea unor oameni aduși la o vila în pădure, pentru a participa la un concurs ce se transformă, treptat, într-unul de groază, poate fi deja vizionat în cinemtografele din țară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: