În acest camping de la marginea județului Sibiu, turiștii vin să se bucure de liniște și natură. Înconjurat de dealuri și păduri, locul cucerește vizitatorii cu peisajele de poveste dar și cu atmosfera relaxantă. Acest cuplu a venit din Timișoara special pentru a trăi experiența unei vacanțe în camping.

Satul Prod, căutat pentru vacanțele turiștilor

În ultimii ani, satul Prod a atras tot mai mulți vizitatori dornici să își petreacă vacanțele altfel.

Administratorii camping-ului sunt gata să ofere turiștilor experiențe de neuitat.

Citește și: VIDEO- Singur în tren, spre mare, la numai 5 ani. Planul copilului a fost depistat rapid de controlorii din tren, care au observat că băiatul călătorea singur.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Turiștii care vin la Prod se pot bucura din plin de farmecul vieții la țară din satele săsești. După drumeții sau plimbări prin sat, oaspeții pot să viziteze și cetățile fortificate din zonă. După o zi plină de activități vizitatorii pot înnopta în corturi sau rulote, dar și în căsuțe dotate cu toate cele necesare. Pe lângă cazare, oamenii sunt întâmpinați cu mese îmbelșugate.

Cazarea într-un camping este și prietenoasă cu bugetul.

În timp ce la pensiunile din marile stațiuni prețurile pornesc de la o sută de lei pe cameră, aici și o noapte de cazare variază între 50 de lei de persoană, pentru cei care aleg să stea la cort, și 60 de lei de persoană pentru cazarea la rulotă. Prețul pentru o noapte de cazare într-o căsuță de patru persoane este de 300 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si