Un turist a murit după ce a ignorat avertismentele salvamarilor și a intrat în marea agitată după ce programul acestora s-a terminat.

Vă avertizez, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional!

Și-a pierdut viața intrând în apă după ce salvamarii au terminat programul

Alarma s-a dat din nou pe litoral, după ce un bărbat de 40 de ani s-a aventurat în larg la lăsarea serii.

Acesta a așteptat ca salvamarii să își termine programul pentru a intra în mare.

L-am găsit pe domn printre pietre, i-am dat veste de salvare să se țină, dar valurile sunt foarte mari. Chiar pe zi a fost atenționat de colegii mei să nu se aventureze. A zis, citez, bucurați-vă că aveți intervenții, altfel nu vă mai țin ăștia pe plajă, a declarat Vlad Oprica, salvamar.

Bărbatul a fost tras de curenți în larg, iar pentru a-l putea scoate din apă, salvatorii au intervenit cu skijet-ul. Din păcate, manevrele de resuscitare au fost fără succes, iar bărbatul de 40 de ani a fost declarat decedat.

Cu o oră înainte de tragicul eveniment, un alt turist din Venus a fost salvat la limită după ce a intrat să facă o baie în marea agitată.

Citește și: VIDEO- Frigul nu îi alungă de pe plajă. Turiștii au venit îmbrăcați la plajă

Constanța sub cod de vânt puternic

Județul Constanța se află încă de aseară sub avertizare de vânt puternic.

Codul galben de vânt a adus valuri de doi metri și rafale ca în plină iarnă, astfel că astăzi plajele au fost mult mai pustii.

Cei care s-au încumetat să iasă din hotel au fost atenționați de salvamari să nu intre în apă. Credeți că au respectat indicațiile?

Am o rugăminte. Nu intrați deloc. Nu intră nimeni. Uitați cum e marea. Tu spui că intri până la brâu și vine valul și te ia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Ați intrat în apă. Ați văzut că este arborat steagul roșu?

- Nu, nu am văzut, dar nu e problemă

- Știți că sunt destul de puternici curenții?

- Nu contează, dacă suntem înotători de performanță

- Ieri a murit un om

- Nu scapă nimeni de moarte

Alții au intrat în apă doar până la glezne, să testeze apa.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- E caldă, sunt valuri, ce să facem

- Ați mai văzut plaja atât de goală?

- Nu, așa ceva nu. A fugit lumea, s-a speriat de ploaie

Potrivit meteorologilor, codul galben de vânt puternic este valabil până la ora 23 în 10 județe. Interdicția de a intra în mare ar putea rămâne valabilă și mâine.

Citește și: EXCLUSIV- Final de sezon cu vânt puternic pe litoral. Avertismentul salvamarilor: ”Noi nu suntem aici ca să stricăm concedii. Când este marea agitată și este furtună, să respectăm cu toții regulile”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si