Close sidebar
Close sidebar

VIDEO „Vreau să fiu lăsat în pace!” Rebecca și Antoni, scandal de proporții la „Casa Iubirii”! Tânăra are multe lucruri de reproșat: „Mă țin ca un câine după tine”

Rebecca și Antoni, tensiuni din ce în ce mai mari! Bruneta a răbufnit: „Tu ai voie, eu nu?!”

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Apropierea dintre Rebecca și Antoni nu a fost lipsită de tensiuni, însă în ultima perioadă cei doi se comportă mai mult ca șoarecele și pisica decât ca doi îndrăgostiți. 

De această dată, într-o nouă zi în „Casa Iubirii”, Rebecca nu a mai suportat dubla măsură pe care spune că Antoni o are față de ea, așa că i-a spus tor ce o deranjează. 

Citește și: VIDEO „Eu știu jocurile astea” Ștefania și Antoni, lovitură pentru Rebecca! Tânăra, cu lacrimi în ochi după ce a auzit de camera roșie: „Vai, nu cred!”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nervos la rândul lui, Antoni i-a spus cu subiect și predicat că nu vrea să o vadă sau să petreacă timp cu ea în această perioadă, ceea ce a afectat-o pe tânără. 

Rebecca: „Eu am zis mai răstit: „Ce ai zis?” și vai, s-a supărat prințul. Ești egoist! Ai spus sau nu să nu mai arunc cu cuvinte? Acum de ce zici că nu mai contează? Tu ai voie, eu nu?! Să vezi diferența: tu ai voie să pleci și eu să mă țin ca un câine după tine.”


Antoni: „Să îți fie clar, nu vreau să te ceri la mine azi, nu vreau să te ceri la mine mâine, vreau să fiu lăsat în pace.”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Rebecca a izbucnit în lacrimi. E foarte afectată de tensiunile dintre ea și Antoni: „Mă frustrează!”

Supărată, nervoasă și cu nervii întinși la maxim, în timpul unei discuții cu Robi tânăra a dat frâu liber sentimentelor, dar și lacrimilor. Foarte deranjată de atitudinea lui Antoni față de ea, bruneta a izbucnit în lacrimi.

Robi: „A zis că vă despărțiți?”
Rebecca: „Nu e vorba de asta. Mă frustrează! În fiecare zi are chestii care nu îi convin, în fiecare zi are doar plângeri.

Eu dacă deschid gura lui nu îi convine.”

Citește și: VIDEO Alexandra și Robi fierb! Nu le-a venit să creadă ce pas a făcut Patrick. El și Virginia și-au spus totul, jurând că vor ține secret până la momentul potrivit: „Îmi place!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI