Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Ce boală ar avea Vladimir Putin. Medicii vorbesc despre un cancer de sânge

Vladimir Putin a intrat în atenția tuturor, încă de pe 24 februarie, atunci când Rusia a invadat Ucraina. De atunci, ies la iveală diferite detalii intime despre el. În prezent, se crede că președintele rus ar avea probleme de sănătate grave, mai exact un cancer de sânge.

Georgiana Balaban,

Vladimir Putin s-ar afla la spital în aceste momente.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-a zvonit de multe ori că Putin  ar fi de fapt o sosie și de asemenea au fost aduse numeroase argumente. Până acum nu s-a confirmat acest lucru, însă rusul rămâne în centrul atenției. Poblemele de sănătate ale președintelui au captat atenția.

De ce boală suferă Vladimir Putin

Jurnaliștii străini sunt atenți la fiecare mișcare a lui Putin. Acum se zvonește că el ar avea mari probleme de sănătate.

Analiștii spun că au obținut o înregistrare audio cu un oligarh apropiat de Kremlin care spune că președintele rus este „foarte bolnav de cancer de sânge”.

Citeste si: Vladimir Putin acuză Ucraina că blochează negocierile de pace

Totuși, de mulți ani se știa că Vladimir Putin ar avea mai multe probleme în privința sănătății. De astfel, a fost analizată și fizionomia mult schimbată în ultima vreme, cu fața semnificativ mai umflată, argumentându-se că acesta ar fi efectul unui anumit medicament pe care l-ar lua.

Citeste si: LIVE UPDATE Război în Ucraina, ziua 79: Luptele continuă în estul Ucrainei. Vladimir Putin amenință Occidentul că va suferi mai mult de pe urma sancțiunilor

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Zvonurile despre problemele de sănătate pe care le-ar avea Vladimir Putin se intensifică de la un moment la altul, astfel că recent a apărut o informație potrivit căruia președintele rus s-ar fi operat deja de cancer de sânge.

O publicație italiană a explicat că starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-ar fi înrăutățit brusc după ceremoniile dedicate Zilei Victoriei, sărbătorită la Moscova și în alte mari orașe din Rusia în urmă cu exact o săptămână.

Citeste si: Kremlinul, reacție uluitoare după ce a aflat că Finlanda intră în NATO. Cum va răspunde Rusia

În același timp se zvonește și faptul că ar fi fost transportat de urgență la o clinică din Moscova, unde o echipă de medici era pregătită pentru intervenția legată de cancerul de sânge, boala pe

care ar avea-o Vladimir Putin.

Citeste si: Putin plănuiește o nouă lovitură în Ucraina. Este vizat unul dintre cele mai mari orașe: "Ar putea fi anunțat chiar mâine"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI