Un miliardar rus, care a părăsit Moscova, a anunțar joi că Vladimir Putin dorește să păstreze distanța și față de invitații săi, dar și față de generalii de armată, pentru că se teme că va fi asasinat și dă semne de paranoia.

Putin se teme că va fi ucis

"A ales să se afișeze singur, să nu se întâlnească cu ei. Este foarte interesant tot decorul în care a apărut, pentru că tot ce vedem în jurul lui este de o ordine impecabilă.

De la birou, foile care sunt puse pe birou, ceasul pe care îl are la mână, de la microfon, de la creioanele perfect ascuțite care sunt în acel suport- totul e perfect.

Citeste si: Un român blocat în Odesa, dezvăluirii cutremurătoare despre războiul din Ucraina: "Este plin de baricade și sârmă ghimpată"

Pare că a avut un scenograf care s-a ocupat de acest decor, de lumină. Și vedem în monitor o imagine destul de interesantă care a apărut și în discursul care practic anunța că este de acord cu recunoașterea independenței celor două regiuni, imaginea cu Kremlinul", a explicat Aurelian Ciocan pentru un post de televiziune de la noi.

Putin le cere vecinilor să nu escaladeze tensiunile

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a cerut vineri vecinilor Rusiei să nu escaladeze tensiunile, în a noua zi după ce Moscova şi-a trimis forţele armate în Ucraina, transmite Reuters.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Nu avem intenţii rele la adresa vecinilor noştri. Şi i-aş sfătui şi pe ei să nu escaladeze situaţia, să nu introducă nicio restricţie. Ne îndeplinim obligaţiile şi vom continua să le îndeplinim", a declarat Putin într-o serie de remarci televizate.

Citeste si: Doi maramureșeni s-au filmat în timp ce anunțau la un megafon că a început războiul

"Aici, nu vedem rostul să agravăm sau să înrăutăţim relaţiile noastre. Şi toate acţiunile noastre, dacă vor apărea, vor apărea întotdeauna ca răspuns la acţiuni neprietenoase, acţiuni împotriva Federaţiei Ruse", a adăugat el.

Potrivit Reuters, Putin a fost prezentat la televiziune în timp ce participa online, de la reşedinţa sa de la periferia Moscovei, la ceremonia de arborare a drapelului la un feribot în nordul Rusiei. 

Citeste si: Vladimir Putin spune că a discutat cu Aleksandr Lukaşenko cu privire la accesul Belarusului la Marea Baltică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si