Doamnelor si domnilor, bine v-am regasit! Fie vremea cat de rea, nu ratati distractia! A inceput cel mai mare festival auto-moto-gastronomic. Combinatia perfecta pentru toata familia.

The Color Run

Bucurestiul se coloreaza in acest weekend! Cea mai distractiva cursa va lua startul de la biblioteca nationala sambata de la ora 14, iar traseul va avea cinci kilometri. Distractia continua si dupa finish, cu un urias festival plin de pudra colorata.

Refacere dupa masa de Paste

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ati exagerat cu mancarea si licoarea de sarbatatorile pascale? Nu-I nimic! Reflexoterapia si impachetarile cu spirulina vie fac minuni dupa masa imbelsugata de Paste. Cateva ore de relaxare si deja va puneti imediat pe picioare.

Relaxare in Maramures

De relaxare nu vor avea parte cei care isi serbeaza ziua onomastica in acest weekend! La multi ani, Gheorge, dar fi atent oricat te-ai ascunde, nu scapi neudat! Iata traditiile din Maramures.

Atentie soferi, pregatiti-va! incepe sezonul moto cu o parada spectaculoasa!

Ce vedem la cinema

Ce mai putem sa facem in weekend? Sa mergem la cinema! vin si cu o propunere romaneasca 100%. Filmul „Vizitatorul” spune povestea unui cuplu la inceputul vieii care se muta in marele oraa cu chirie. Insa din acest moment incepe un joc nebun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si