Zodiile care se vor căsători în 2021

Gemeni

Dragi Gemeni, este posibil să vă îndrăgostiți anul acesta la prima vedere și să vă găsiți fericirea în primele două luni ale anului 2021. N-o lăsați să se strecoare printre degete!

Nu fiți timizi și nu gândiți prea mult pentru că s-ar putea să pierdeți și să regretați pentru tot restul vieții. S-ar putea ca norocul să nu vină prea des, însă Gemenii ar trebui să profite de el.

Citeste si: Ce este ascendentul si cum te influenteaza acest semn astrologic

Anul acesta vă veți bucura pe deplin de dragoste pe măsură ce trec lunile și veți acorda o atenție specială iubirii. Veți ști să profitați din plin de influențele benefice ale planetelor pentru a vă potoli setea de dragoste. Această perioadă este favorabilă pentru nativii singuri. Vor cunoaște oameni noi, ceea ce le va crește pofta de viață. Noile relații se află sub semnul sentimentalismului și senzualității. Stelele vor insufla multe idei și vă vor spori senzualitatea, mai ales după ce a trecut prima jumătate a anului.

Gemenii se vor bucura de întâlniri plăcute și există șanse să găsiți bărbatul sau femeia visurilor voastre. Din acel moment, nu veți mai avea pace! Veți face tot ce vă stă în puteri pentru a-l seduce și, în final, veți realiza că a meritat efortul.

Veți împărtăși aceleași sentimente și veți vibra la unison cu partenerul. Veți trăi totul la intensitate maximă pentru că voi doi vă veți implica atât fizic, cât și emoțional. Ultima parte a anului 2021 va fi favorabilă mai ales pentru cei tineri.

Scorpion

Se poate spune că vremuri frumoase îi așteaptă pe Scorpioni în 2021. Râsete, îmbrățișări și sărutări – totul este la îndemâna ta când începutul de an îți dă posibilitatea întâlnirii cu dragostea eternă.

Primele luni ale anului 2021 îți vor aduce toată fericirea din lume, așa că vei fi impresionat. În cazul în care sunteți singur, puteți profita de câteva oportunități minunate pentru a pune capăt acestui statut.

Vei avea tendința să te comporți pe baza propriilor dorințe. Tocmai de aceea, mulți Scorpioni vor trăi dragostea la intensitate maximă, iar relațiile stabilite în această perioadă vor fi cu siguranță fericite. Dar, nu amestecați dragostea și afacerea, o astfel de combinație ar putea ajunge explozivă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Mercur retrograd 2021. Cum influențează fiecare zodie în parte

Planetele chiar te vor ajuta anul acesta! În ultimele luni ale acestei perioade, așteptați-vă să întâlniți acea iubire excepțională la care ați visat de atâtea ori.

Scorpion singur, va întâlni o persoană inteligentă sau pe cineva înzestrat cu o personalitate remarcabilă. Vor descoperi adevărate afinități cu noii parteneri – aceleași înclinații politice, psihologice sau religioase, aspirații similare sau preocupări sociale, scrie avantaje.ro.

Zodiile care se vor căsători în 2021
Zodiile care se vor căsători în 2021

Vărsător

Vărsătorul va fi euforic în 2021. Acest climat astral din prima lună a anului 2021 va aduce șansa unui nou început în viața amoroasă pentru mulți dintre voi, iar aceasta este o cale decisivă și neașteptată.

Inimile singure vor dori să-și stabilizeze viața și să înceapă o relație durabilă. O posibilă dragoste la prima vedere pentru unii dintre Vărsători poate apărea în timpul unei călătorii în străinătate sau într-o întâlnire neașteptată cu un străin.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În a doua parte a anului 2021, persistați în dorința voastră foarte onorabilă de a reînnoi lucrurile în dragoste. În această perioadă, veți profita din plin de armonia interioară insuflată de Jupiter.

Citeste si: Când începe noul an chinezesc și care vor fi următoarele zodii norocoase

Nativii Vărsător vor emana un magnetism pozitiv, vor răspândi în jurul lor bucurii contagioase și vor fi gata să profite de toate oportunitățile oferite de planeta dominatoare. Feriți-vă de gelozie precum ciuma bubonică!

Căsătoria sau chiar o relație serioasă ar putea avea șanse de succes.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si